Robal Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Panowie w niedziele 9 marca 2008 roku, o godz. 17.00, w kościele pw. św. Stanisława Biskupa i Męczennika na os. Bolesława Śmiałego w Poznaniu jest Msza św. z pośwcieceniem sprzetu wedkarskiego Ktos sie na ta uroczystosc wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 pośwcieceniem sprzetu wedkarskiego Ktos sie na ta uroczystosc wybiera? Pryma -aprylis to chyba za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Pryma -aprylis to chyba za wcześnie. ??? http://www.archpoznan.pl/ na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Msza św. z pośwcieceniem sprzetu wedkarskiego Ktos sie na ta uroczystosc wybiera? To już chyba lekke przesada, pierwszy raz o czymś takim słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 To u Was nie ma takich uroczystosci? Archidiecezja Poznanska ma osobnego duszpasterza wedkarskiego Ja ide na ta msze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 To u Was nie ma takich uroczystosciKurna pierwsze słyszę ,Robal sorki ,ale myślalem że sobie jaja z nas robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Bez jaj Jestem Poznaniakiem i pierwsze słysze o takiej mszy,ciekawe czy jest ograniczona ilość zabieranego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Witam wszystkich nowych Wielkopolan!Dawno mnie tu nie bylo i od razu takich ciekawych rzeczy sie dowiaduje!Ja wole sam sie pomodlic o udany polow,bez udzialu ksiedza no chyba,ze tez jedzie na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbalub Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam wszystkich;) Młody wędkarz z okolic Kościana sie kłania;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcer00 Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Witam szukam kogos chetnego kto zabierałby mnie na ryby jestem chłopakiem na wozku inwalidzkim mam karte wedkarska mam dobry sprzet ale niestety nie mam z kim jezdzic ! prosze mi pomoc !! bede bardzo wdzieczny dalsze informacje podam na meilu lub na gg 3893782 z wedkarskim pozdrowien Paweł moj wozek zmiesci sie do kazdego samochodu jestem z Leszna wlkp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blupop Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 konin wita kto na rybki idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 wita was Opatówek k. Kalisza. A jeździl ktos z was na ryby nad zalew Szałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dana Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 kłania się Wielkopolanka fajnie że sama młodzież bo człowiek w moim wieku a jeszcze dz tego kobieta to rzadkość mam w kole wielu młodych ludzi są to dobrzy kulturalni chłopacy nie wiem czy to wpływ wody czy ryb mogłam obserwować jak z dzieci wyrośli na prawdziwych wędkarzy wędkuję głównie w Krotoszynie ale sporo jeżdżę na jeziorka w okolicy jednak zdecydowanie preferuję swój rodzimy staw przy cegielni gdzie prawie zawsze mogę się cieszyć rybą głównie karpiami i chociaz nie zawsze są to jakieś szczególne okazy frajda jest zawsze pozdrawiam życzę w tym sezonie połamania wielu kijów Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 kłania się Wielkopolanka Witamy serdecznie na forum kolejną "wędkareczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PcMichu Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Piła wita wszystkich serdecznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solver Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Solver, gdzie chodzisz na rybki?? nie wiem, czy odpowiedź po roku Cię zadowoli, ale rzadko tu zaglądam:) Ostatnio głównie Wełna i Warta, kiedyś prawie mieszkałem na Bytyniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 nie wiem, czy odpowiedź po roku Cię zadowoli, ale rzadko tu zaglądam:) Lepiej pozno nic wcale Ja lowie na poznanskich lowiskach czasem na strykowie, na bytyn zamierzam jechac bo wszyscy chwala to jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solver Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 bytyn zamierzam jechac bo wszyscy chwala to jezioro Dwa lata temu sam bym je pochwalil pod niebiosa. W zeszłym roku było już wyraźnie gorzej, w tym roku - zasłyszane, bo sam nie byłem - już jest prawie źle. Mówię o sandaczu. Niestety, zapowiada się, że dzierżawca zrobi z niego drugie łódzko - dymaczewskie, jeżeli wiesz, co mam na myśli. Jedna rada: jeżeli jedziesz na sandacza, a nigdy tam nie byłeś, jedź z kimś, kto zna to jezioro. Tak " z ulicy" to można tylko doła złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich .Jestem z Poznania i łowie głównie na strzeszynie . Ktoś pytał Czy można podjechac samochodem nad samą wodę ? niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitass Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 witam Mosina sie klania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giepol Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Witam, widzę że z północnej wielkopolski nie ma nikogo oprócz PcMichu z Piły. Czyżby wszyscy pojechali nad wodę i nikt nie ma czasu na pisanie postów bo Mu ryby biorą jedna za drugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 witaj giepol, miło widzieć kolejnego wilkopolanina na forum jeżeli to nie problem to uzupełnij profil i podaj skad jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 północnej wielkopolski nie ma nikogo i tu się kolego mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giepol Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Witam kolegę z Jastrowia- moje rodzinne miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Witam kolegegiepol, prosimy o uzupełnienie danych w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi