kocur Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 A znajdź sobie w google a które to? bo mi wyskoczyło tyle Wyniki 1 - 10 spośród około 241 dla zapytania cycki madi (język polski). (Znaleziono w 0,26 sek.) hexman, przyłączam się do gratulacji Jakbyś jechał do Szczecina to daj znać, samochody się schowa i ludzi ostrzeże Edit: Jeszcze coś takiego w google na pierwszej stronie jest: Wędkarstwo - Forum Dyskusyjne :: Zobacz temat - Rozmowy o ...7 Paź 2009 ... chyba dlatego, że tylko ja mam cycki znaczy biust ... madi napisał/a: jutro zawody gruntowe, nastałam się nad garami. ... www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2756&start... - Kopia - Podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 A znajdź sobie w google a które to? bo mi wyskoczyło tyle Wyniki 1 - 10 spośród około 241 dla zapytania cycki madi (język polski). (Znaleziono w 0,26 sek.) kocur, ale zawzięta bestia z Ciebie jak cholera Chociaż się uśmiałam, zaplułam monitor.... ale to nic, daruję Ci czyszczenie monitora Jeszcze coś takiego w google na pierwszej stronie jest No jest, jest ino "grafiki" nie ma Kurcze wesoło mi się zrobiło, dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Na zdrowie Jak nie mogę na ryby bo pogoda do d... , problemy podziałem transportu i obowiązki domowe przeszkadzają to chociaż tak humor poprawi się w normalnym gronie. Przecież śmiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Na zdrowie A dziękuję, przyjęło się Jak nie mogę na ryby bo pogoda do d... U mnie to samo, ostatnio szukałam samochodu na parkingu po tablicach rejestracyjnych bo tyle śniegu nawaliło Chociaż mi pogoda za bardzo nie przeszkadza, ale ostatnio mam ostry dyżur, ojciec dziś operację miał na kolano... A jutro zakończenie sezonu, na którym niestety mnie zabraknie. A taka dobra grochówa będzie humor poprawi się w normalnym gronie Z tym "normalnym gronem" to bym raczej uważała, lekko przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 madi, kocur, Deuuu dzięki A tak swoją drogą na razie się nie wybieram w tamte strony ale dam znać jeżeli będzie taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 hexman, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 A jesienią w weekend o tej porze nikogo nie ma na forum Nikt nie czeka na magiczną godzinę żeby pojechać na ryby Za oknem aż +1 i mam nadzieję że dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Za oknem aż +1 i mam nadzieję że dam radę ja tam się nie zastanawiam bo już mało zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 dane z profilu: Wizyt: 1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Możesz sprecyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 ja tam się nie zastanawiam bo już mało zostało musisz poczekać aż będziesz miał cieno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 A ja mam Wizyt: 1902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Możesz sprecyzować proszę http://www.urbandictionary.com/define.php?term=1337musisz poczekać aż będziesz miał cieno a tego to ja do końca nie pojąłem(literówka, nietypowe słowo czy też celowa dwuznaczność), proszę rozwiń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal997 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 włączcie sobie Sport Klub - jeśli macie. ładne sandacze koleś wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Zdążyłem tylko na ostatnie 10 minut. Całkiem przyzwoite sandałki gość wyciągał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Damian21, cieno to w wojskowym żargonie bliski termin wyjścia do cywila. Cieno, mało, cienizna dusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 wyjścia do cywila. Cieno, mało, cienizna dusi. Piekne to były czasy , a na 000 tace fruwały po stołówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Piekne to były czasy , a na 000 tace fruwały po stołówce Nie tylko tace ale taborety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Nie tylko tace ale taborety Ale fikoły słabiej szybowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Ja tam odsłużyłem ponad 2 lata bo jeszcze 20 dni dosługi załapałem Ale czasy były piękne i beztroskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 kocur to ja przy Tobie wysiadam , miałem tylko 12 dni dosługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 A za co siedziałeś? Ja miałem 2 razy po 10 dni ancla za samowolne i rozpierduchę w barze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 No ja miałem troche inaczej, podczas służby miałem 2 x 28 aresztu za samowolki , które były w ciągu pól roku co było ścigane na wniosek dowódcy jednostki przez prokurature . Na szczęście zakończyło się tylko wizytą u prokuratora i strachami. 21 dni ZOMZ za wybicie szyby na świetlicy (wiadomo w jakim stanie) Dosługę odpykałem na kompanii po długiej rozmowie z oficerem Polityczno/wychowawczym(sami nie wiedzieli jak go nazywac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Witam w klubie normalnych Ja miałem ponad 80 zomzu a ppk-ów i rozmów wychowawczych z politycznymi to już nie liczę. Krnąbrność młodzieńcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Za nic by nie oddał tamtych lat ,aż łezka sie kręci z tęsknoty za starym ,poszarpanym moraczem i zdezelowanym Ak z 56 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi