artech Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 czy ... niezainteresowany . no to mnie rozbawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Aaaaaa!!!!! Uwaga na palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 Namolny ,gburowaty ,czy ... niezainteresowany Gdyby było coś z tego co piszesz, to byłoby pól biedy. Niestety nie ma tak łatwo. Facet jest niekulturalny, złośliwy, plotkarz i udaje, że pozjadał wszystkie rozumy, podczas gdy podobno ledwo co zawodówkę skończył (znam gościa którego matka pracowała kiedyś z jego matką) No jednym słowem nic ciekawego, a znosić buraka musimy. Na szczęście niezbyt często mam przyjemność en face, więc może mnie szlag nie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 ...Facet jest niekulturalny, złośliwy, plotkarz i udaje, że pozjadał wszystkie rozumy, podczas gdy podobno ledwo co zawodówkę skończył... Masz polityka za sąsiada Ja takich ludzi ignoruję i traktuję jak powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 Masz polityka za sąsiada Ty popatrz, nie skojarzyłam, a faktycznie... Samoobrona jak się patrzy Ja takich ludzi ignoruję i traktuję jak powietrze I takoż się staram, aczkolwiek nerw w środku czasem dryga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Jak nerw drgnie to poproś męża żeby groźnie spojrzał na delikwenta i dał mu wzrokowe ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2008 A zaćmienie słońca oglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 u mnie było bardzo słabe, ale zerkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 U mnie 35 stopni w cieniu i jakiś żółty okrągły d...k świeci jak nawiedzony. Nawet na sekundę go nic nie zaćmiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Bo prawie całkowite to było tylko w Suwałkach... U mnie była zasłonięta może 1/8 tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 A 7/8 dalej produkowało ukrop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2008 A 7/8 dalej produkowało ukrop A wiesz że nie do końca... Było ciemniej niż zazwyczaj, tak troszkę tajemniczo... I nie było wcale tak gorąco, był wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 jeśli ktoś tego nie oglądał to polecam: Demokracja Parlamentarna W 90% całkowicie zgadzam się tu z Cejrowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 W 90% całkowicie zgadzam się tu z Cejrowskim jest to jeden bardzo niewielu przypadków, gdzie podzielam pogląd cejrowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 A ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaffre Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 O zacmieniu dowiedzialem sie na rybach:P ale juz sie konczylo, jak popatrzalem przez ciemna szybke to cos tam bylo widac, ale i tak bylo goraco;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Przeczytalem dzis ,ze "Pan Prezydent" namawia do "bicia moskali".Nie jestem zdziwiony jego postawa z przyczyn wiadomych .Za to dane procentowe pokazujace iz 55% rodakow takze chce "pomachac szabelka" wprawily mnie w oslupienie ."Odwala" ludziom z biedy czy z dobrobytu . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Błuuuua hła hła hła hła - trochę powagi. Naprawdę? Hehehhehe - chyba znowu zacznę czytć newsy z PL bo widzę że z bezpiecznej odległości to to jak niezły kabaret jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Ty Stu przeczytałeś, a ja miałem wątpliwą przyjemność oglądać ten wiec 4 ratlerków obszczekujących niedźwiedzia i jednej trasowanej małpki, która wymachiwała drewnianą szabelką. Tresurą zajęli się oczywiście Bielan i Kamiński ('spece' od pisowskiego pr), którzy byli na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 ...Tresurą zajęli się oczywiście Bielan i Kamiński ('spece' od pisowskiego pr), którzy byli na miejscu... Jak ich widzę to się brzydzę Szczególnie ten drugi nadaje się do straszenia dzieci po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam po długiej nieobecności. Czy spotkał się ktoś może ze starymi (np sprzed 10 lat) mapami satelitarnymi na jakiejś stronie internetowej? Potrzebuje zdjęcia z mojej okolicy. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu... Dobrze widzę, że Lesio zzieleniał i modem został? Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Dobrze widzę, że Lesio zzieleniał i modem został?Wzrok masz poprawny,na razie w Rekordowe ryby haczyk pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu... A trzeba było skorzystać z opcji "szukaj" Dobrze widzę, że Lesio zzieleniał i modem został? Gratki! Też mi wpadło w oko, na szczęście doczytałam tam gdzie trzeba o co chodzi; Lesio wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 No i prosze, bylem pewien ze "machania szabelka" nic nie przebije a tymczasem najnowsze info jakoby poszkodowani przez tornado mieli zaplacic podatek od ewentualnych darowizn "wywalilo mnie z kapci" . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi