Tomaszek Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Dlaczego mnie to nie dziwi - skoro piekarz co rozdawał chleb bezdomym musiał zapłacić podatek od tego chleba to dlaczego nie "poszkodowani". Już nasi urzędnicy ich znają - napewno oszukiwali - sami sobie coś połamali albo celowo postawili chatę na trasie wiatru. Poza tym w PL nie ma tornad. Szwindel czuć na milę, właściwie powinni grzywną ich ukarać ze to że mają rozwalone domy - o to by było dobre rozwiązanie. Takie polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Takie polskie. teraz obowiązują inne trendy. 2 zarzuty z odpowiedniego paragrafu i do więzienia na tymczasowy A temu piekarzowi chyba sporo naliczyli, już nie pamiętam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek104 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 A temu piekarzowi chyba sporo naliczyli, już nie pamiętam dokładnie Akurat tyle, aby facet zbankrutował, zwolnił ludzi, poszedł na zasiłek... i jak zwykle skarbówka do przodu szkoda, że urzędasy to takie krótkowzroczne istoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysh Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Chcesz coś dać za darmo? Musisz zapłacić. Prawo polskie jest beznadziejne. Taki przykład miałem ostanio: Nie możesz kupić piwa, i odsprzedać go koledze - ale... Możesz kupić piwo, a potem kolega może Ci oddać za nie pieniądze. Tysiące takich glupstw jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 No to rysh, powiedz tak szczerze - gdzie wyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Dziewczyny, dajcie spokój z tym moderatorem. Zgodziłem się pomóc przy tych rekordowych rybkach i nawet nie wiedziałem, że wiąże się to z byciem zielonkawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysh Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 No to rysh, powiedz tak szczerze - gdzie wyjeżdżasz? Czemu miałbym gdzieś wyjeżdzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Czemu miałbym gdzieś wyjeżdzać? Żeby móc odsprzedać piwo dla kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysh Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Ja tam wole piwo stawiać, niż sprzedawać Zresztą rok temu pojeździłem sobie po polsce i wystarczy mi już tego sprzedawania piwa - taką pracę miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Musisz zapłacić. wystarczy mi już tego sprzedawania piwa - taką pracę miałem A płacic nie musiałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 monolog Kryszaka- fantastyczny, polecam http://pl.youtube.com/watch?v=WDw4UbF0Rrw [początek można odczekać aż się zbuforuje i przewinąć , druga część obok] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 DO SZKOŁY DZIECI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 DO SZKOŁY DZIECI !!!! Oj do szkoly do szkoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Właśnie jestem już po rozpoczęciu Będzie mniej czasu na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Ja też juz po i patrzac na plan to tez nie bedzie kidy chodzic na rybki, bo lekcje do pózna w sobote mecze i tylko niedzielka zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 U mnie było fajnie, tylko trochę czasu minie zanim będę wiedział gdzie jaka klasa itp. Ale będzie ok DO SZKOŁY DZIECI !!!! Raczej do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 bo lekcje do pózna Aj tam lekcje do późna. W gimnazjum nie ma dużo lekcji. Co innego mój kumpel z technikum - po 10 lekcji dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 pójdziecie do liceum[o ile to wybierzecie] i zobaczycie jaka różnica między gimem wtedy ponarzekacie że nie ma kiedy na ryby śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 u mnie nowa szkoła na rozpoczęciu pani od razu kazała dwóm kolegom co nie mieli garniaków przygotować prace na temat ubioru i co miesiąc bedziemy jeździć na wykłady do polibudy bo jestem na mat-fizie a lekcje to od 8 do 15.20 na rybki w weekendy prosze o przeniesienie tematu do : rozmowy o wszystkim i o niczym bo ja tego zrobic nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Lord Konrad I, w technikum ręczę, że jest jeszcze mniej czasu Wiem to po sobie , ale zawody rzecz święta-muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 w technikum ręczę, że jest jeszcze mniej czasu Ale za to najlepszy okres w życiu Jak chodziłem do szkoły to myślałem- jak to fajnie chodzić do roboty- nie trzeba zadania odrabiać Po pewnym czasie zmieniłem zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Po roku studiów przeplatanych z pracą jestem. Wystarczy by chcieć do liceum powrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Ale za to najlepszy okres w życiu... Bo kawalerski i bezstresowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek104 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 w technikum ręczę, że jest jeszcze mniej czasu Wiem to po sobie , ale zawody rzecz święta-muszą być Stary, nie ma problemu...soboty i niedziele masz wolne Spróbuj pogodzić niedzielne zawody i sobotnie treningi ze studiami zaocznymi... Ja to nawet niektórych wykładowców nie miałem szansy poznać... , ale jak to na studiach, pokombinowało się trochę i zaliczenie było. Tylko do kogo tu się po wpis udać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 DO SZKOŁY DZIECI !No w końcu wzięli się za was ryby odpoczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi