adi1122spid Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Adi ładny psiak Dzieki mam jeszcze akwarium moze znajde nawet jakies zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Trini, słodziak Lubie i kotki i pieski ale niestety życie alergika nie jest łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 dobrze ze nie masz alergi na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 DAWID, musze to zapamietać . Zdradźcie mi jak u Was wygląda sprawa z białą rybka? W odpowiednim temacie tylko szczupaki, czyżby nikt nie łowił łat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Trini, słodziak I bandyta zaczepny strasznie JEsuuuu... wiecie co? Historia się powtarza, rok temu ostatni raz na rybach byłam na zlocie - w tym roku to samo. Normalnie paranoja jakaś! Ja nie mam czasu na nic no Wstać rano, wyprawić do pracy i szkoły tych co muszą iść ogarnięcie chałupy, szkoła, zakupy, dom, odrabianie lekcji z młodą, obiad ugotować, posprzątać, spać. I następnego dnia to samo. A weekendy szkoda gadać, bo też zawsze coś wypada Jej ja chcę mieć znowu 17 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Zdradźcie mi jak u Was wygląda sprawa z białą rybka? W odpowiednim temacie tylko szczupaki, czyżby nikt nie łowił łat? W Szczecinie w dużej rzece płoć powyżej 30 cm to norma dzień jak co dzień Łopata też się trafia ale z reguły tylko z gruntu a bardzo sporadycznie na spławik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 kto łowi na kanale cygilińskim w zdrojach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 ja nie łapie a pisze tego posta bo miałem 666 postów a to taka diabelska liczba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 kto łowi na kanale cygilińskim w zdrojach ??? Może chodzi o kanał Cegielinka Bo jak tak to ja tam łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 tak cegielinka w zdrojach tak pomyliło mi śię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 tak cegielinka... Jakieś pytania do Szczecinian w związku z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 czyżby nikt nie łowił łat? Dziś w moim kole były zawody. Trochę połowili, ale drobnicy Płotki, krąpie, leszcze i wzdręgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Poczekam jakiś tydzień, może jeszcze się ruszą , a jak nie to zostają karaśki na jeziorku Wiecie może coś o nadchodzącym ociepleniu? Przydał by się ciepły tydzień jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Kilka tygodni by się przydało. Ryby i grzyby czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Jest nieźle, 4 w nocy za oknem ciemno a ja jak ten palant spać nie mogę i czekam na wybicie godziny 0 żeby ruszyć na ryby. Kawa wypita, sprzęt przygotowany a czas jak zwykle przyspieszy niemiłosiernie dopiero jak zaczną się brania i trzeba będzie wracać. Czasami mam takie bezsenne noce. Dobrze że ta wypadła w weekend a nie w tygodniu Idę jeszcze raz posprawdzać sprzęt i pomieszać w zanęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Jest nieźle, 4 w nocy za oknem ciemno a ja jak ten palant spać nie mogę Zacznij lowic na muche. W czasie czekania doskonale sie kreci muhy koguty... znam to z autopsji Mozesz tez spiewac Bluesa o 4 nad ranem SDMu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Połamania kija jarek 307h Grześ D. Pstrąg i lipień to moi przyjaciele a ja nie zjadam przyjaciół. http://images20.fotosik.p...1d30dd7d037.gif grzes D. o co chodzi z tym jarek 307h życzysz mi połamania kija czy o co bo nie do końca zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Skończcie wreszcie z tymi automatycznymi podpisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 nie kapuje o co chodzi tomek1 o co w tym chodzi ?>>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 tomek1 o co w tym chodzi ?>>?? Użytkownik forum umieszcza w swoim podpisie procedurkę która sprawia, że każdy czytający widzi tam swojego nicka. Za każdym razem powoduje to kilka, kilkanaście postów nie związanych z tematem i powoduje niepotrzebne zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 acha oki już wszystko wiem i sorki za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Nie ma co czekac na wybicie godziny "zero"? Lepiej od razu jechać i poczekac na ryby na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Zawsze wynajduję sobie jakieś zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Ja , np. polecam wybrać się wcześniej i czas oczekiwania poswięcić na skrupulatne rozkładanie sprzętu, zaczynając od browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 witam chciał bym poruszyć temat motoryzacji ponieważ posiadam skuter i Quada jak u was jest z policją bo np mnie dzisiaj zatrzymali jak jechałem do szkoły spóżniłem sie przez nich i dzięń dobry coś tam coś tam i ja już pół kilo w majtkach bo oczywiśćie zapomniałem karty motorowerowej ja tak słucham a on mi mówi ubezpieczenie i dowud rejestracyjny pojadu prosze i ani karty motorowerowej ani nic a tym bardziej że Quad jest 125 i nic i kit ale zwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi