Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie on pierwszy i nie ostatni :wink:

No ale jeden już stracony a sobota taka piękna była :roll:

Ja nadal czekam na jakiś sensowny dzień, żeby wyjść na rybki.

Taaa... dzisiaj jak byłem w sklepie u kumpla to dowiedziałem się że ta bezczelna gruba morska płoć krąży sobie po łowiskach i robi sobie ze mnie jaja :mrgreen: Zamiast siedzieć nad wodą to smaram w chustki, kicham i łykam jakieś podejrzane prochy :???: ale pocieszające jest że inni też nie za bardzo połowią bo pogoda jest typowo barowa :mrgreen:

Na szczęście mam porządny warsztat z działem wędkarskim w którym mogę posiedzieć i pokombinować przy sprzęcie i kijach :razz: najwyżej przygotowanie do sezonu wydłuży się o tydzień.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
Jutro idę na ryby, pogoda nie ciekawa.

Ma wiać i padać.

Ja dziś się wybierałem, ale odpuściłem. Dla karpi nie będę moknął :roll: Co innego dla sandaczy :mrgreen::lol:

Napisano
Dla karpi nie będę moknął
Czekaj ,czekaj połapałbyś parę 20-stek to byś zmienił zdanie ,nie jeden juz tak mówił a teraz w marcu na nocki śmiga. :mrgreen:
Napisano

Popieram, w tym roku karp to ryba nr.1 jak dla mnie.

Konczę kompletować sprzęt, barzdo mi się to spodobało.

Jutro wyskocze z 2 batami nad kanał Odry, chodzi mi o to, czy te warunki nie przeszkadzają płoci/krąpiu/leszczu.

Napisano

W sobote pierwszy wypad nad wisłę w tym sezonie z tyką. Zobaczymy co w trawie piszczy. A w niedzielę Dolina 3 stawów. Mam mieszane uczucia :???: , ale przekonamy sie na miejscu.

Napisano
w dodatku o tej porze roku.
To najciekawsza pora :shock::mrgreen: moze byc totalna klapa lub totalne łowienie takie sa uroki wiosny.
Napisano

O 11.30 świeciło słońce i było ok 8 stopni a o 12 spadł śnieg i już jest -3 :???:

Widok gości na letnich oponach bezcenny :mrgreen:

Napisano

U mnie śnieg z gradem, ale tragicznie niejest, gorzej jak wracasz rowerem pod wiatr gdy pada i niemasz powietrza w tylniej oponie w skutek podobno mojego akumulatora.

Napisano
Jakiej kurde wiosny
A co zasypało cie na biało :wink:
o 12 spadł śnieg i już jest -3 :???:

Widok gości na letnich oponach bezcenny :mrgreen:

Właśnie przywitałem się z łopatą abym mógł rano wyjechać :mrgreen:
U mnie śnieg z gradem

Ooo widzę, że nie tylko mnie wiosna olała :lol:

No co chcecie mamy wiosnę :mrgreen:

Hahaha a Tomaszek by napisał: "chyba drewnianą" :mrgreen::lol::lol:

Napisano
madi, ale damy radę :mrgreen:

No jasne, że tak.

Ja się nie łamię, twarda babka jestem, oczywiście dopóki mnie grypa nie rozbierze :lol:

Ale siedzieć w domu nie zamierzam, śnieg padać może tylko ten halny mnie dobija :evil::roll:

Napisano

U nas halnego nie ma ale śnieg jakoś tak nie nastraja pozytywnie :???: W ogrodzie zaczęło mi się zielenić i teraz wszystko białe, bleeeee... :neutral:

Podobno weekend ma być już letni :mrgreen:

Napisano
U nas halnego nie ma

A u mnie w górach jest, najgorzej miedzy blokami w tzw. betonowej dżungli.

śnieg jakoś tak nie nastraja pozytywnie :???:

No pewnie, że nie; tym bardziej, że u mnie pada jakieś G, które od razu przymarza do wszystkiego.

W ogrodzie zaczęło mi się zielenić i teraz wszystko białe, bleeeee... :neutral:

U mnie to samo. Kilka dni temu już nawet błota pośniegowego nie było (właśnie m.in. dzięki temu halnemu co wszystko wysuszył), teraz natomiast jest masakra. Rany a mój dzieciak jutro ma basen po szkole :roll:

Podobno weekend ma być już letni :mrgreen:

Oby, bo na mnie taaaakie pstrągi czekają :mrgreen: