maniek Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Zarówno skuter jak i Quad musi posiadać ubezpieczenie ,co zaś tyczy się rejestracji to na pewno skuter z Quadami jest rożnie ,ale te co jeżdżą po drogach publicznych też chyba muszą mieć ,najlepszy cyrk zaczyna się z skuterami o napędzie elektrycznym ,bo definicji o pojeździe mechanicznym jest kilkanaście w naszym kochanym kraju. Kto słuchał Waisa[nie wiem czy dobrze napisałem] w radiu Zet ten wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 W końcu mam urlop czas na leszcza i płoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 W końcu mam urlop czas na leszcza i płoć No to nie siedzieć przed komputerem tylko nad wodę Ja jestem chory, ale w weekend już nie odpuszcę Niech sandacze już się boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Każda wyprawa wymaga przygotowań więc sam rozumiesz że najpierw sklep ze sprzętem a później nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Nie widzę problemu - więc do sklepu i nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 musi posiadać ubezpieczenie Co zaś tyczy sie quadów, one musza posiadać homologację. A ta chińszczyzna za 4 koła takiej nie posiada w większości. Druga sprawa, to taka, że karta motorowerowa, to tak sao jak prawo jazdy, lub orzeczenie lekarskie kierowców tirów. Bez takich rzeczy nie wsiada się za kierownicę, bo jest to niezbędne, tak jak legitymacja przy zniszkach. A trzecia najwazniejsza: musze cie zmartwic bo na quadzie nie mozesz jezdzic , przynajmniej puki przepisy sie nie zmienią. Bo mowia one jasno, że karta motorowerowa uprawnia do jazdy pojazdami mechanicznymi o pojemnosci skokowej nie przekraczającej 50ccm. Tak więc życzę wiele szcześcia. ubezpieczenie i dowud rejestracyjny pojadu prosze i ani karty motorowerowej ani nic naprawde bajeczki to włóż miedzy książki Powiedzmy sobie szczerze: czy ktos kompetentny, kto jest policjantem, puścił by jakiegoś kierowcę kierującego bez uprawnien? Na dodatek bez ubezpieczenia, oraz dowodu rejestracyjnego. Pomijam fakt, że do poruszania się pojazdami mechanicznymi potrzebne jest AKTUALNE badanie techniczne pojazdu, oraz ubezpieczenie-bez tych rzeczy policja nie pusci nikogo, tak więc: ubawiłem się- w sumie dobrze, bo w szkole było drętwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 nie wiem jak ci mam udowodnić że nie wołali karty ale skoro nie wierzysz to nie i nie wciskaj kiyu bo sąsiad ma bombardiera z chomologacja i normalnie tablice wszystko i co ???? i to że sie nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 ???? i to że sie nie znasz oj widzę, ze dzień sie jeszcze nie skończył bo sąsiad ma bombardiera I mnie zbombardiuje nim pewnie PS.a ja mam słonia w trampkach w garażu Rodzice mnie nauczyli: jeżeli sie nie znasz- nie zabieraj głosu i tego się trzymie! I tobie radze sie porządnie zastanowić nad tym co piszesz. I pomyśleć, żeby nie mieć już więcej wpadek- bo żaden twoj post nie trzymie się d**y i jeden wyklucza drugi. a może ja nie potrafię ich zinterpretować odpowiednio ... co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 ...a może ja nie potrafię ich zinterpretować odpowiednio ... co? Nie jesteś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 I mnie zbombardiuje nim pewnie to nie moja wina że nie wiesz co to bombardier czu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 czu chciales napisać czubie? Dobra kończę tą jakże miłą rozmowę, bo nie mam ochoty się przekrzykiwać z młodszym, kolegą, który wszystko ode mnie wie lepiej . Po drugie za chwilę mod przeniesie tą rozmowę do odpowiedniego tematu, i tam będziesz mógł sie burzyć i puszyć ile wlezie PS. Pamiętasz moje PW do Ciebie? podtrzymuje moje zdanie i nie zanosi sie na zmianę , a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Mam pytanie Dobrzy Ludzie , czy komuś z Was nie uciekł Kocurkiewicz ?? http://wiadomosci.onet.pl/2681,1836182,potoccy_odzyskuja_utracone_po_wojnie_mienie,wydarzenie_lokalne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 gdyby wyznaczyli do namierzenia C B A to już by mieli tego lwa, a sami antyterroryści sobie rady nie dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 gdyby wyznaczyli do namierzenia C B A to już by mieli tego lwa A tam CBA IPN- tylko powiedzieć im, że lwica sympatyzuje z Platformą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 hehe, a gdyby lew miał komórkę to już w ogóle byłoby po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 A ja wróce do motoryzacji... Ile moze kosztowac zarejestrowanie i ubezpieczenie skutera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 IPN- tylko powiedzieć im, że lwica sympatyzuje z Platformą nie to tylko książkę by napisali... oni mocni są tylko w gębach... powinni ziobrę zawołać byłaby konferencja prasowa po której lwica wystąpiła by do sądu z pozwem przeciwko wiśle - ujawniając jednocześnie miejsce pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 powinni ziobrę zawołać byłaby konferencja prasowa po której lwica wystąpiła by do sądu z pozwem przeciwko wiśle - ujawniając jednocześnie miejsce pobytu tak, wymyśliłby takie przestępstwo za które nawet lew poszedłby siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 tak, wymyśliłby takie przestępstwo za które nawet lew poszedłby siedzieć nie pomówiłby go, a ten chcąc chronić swoją godność osobistą pozwałby go, wpisując w pozwie swój adres.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Mam pytanie Dobrzy Ludzie , czy komuś z Was nie uciekł Kocurkiewicz ?? ... To już na ryby nie można pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 To już na ryby nie można pojechać sinus on by go w sumie dopadł przy pomocy tylko laptopa i gwoździa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 sinus on by go w sumie dopadł przy pomocy tylko laptopa i gwoździa i tu masz bezapelacyjnie rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariush4 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Solidarnośc plemników http://prawiczek25.pl/ i pomóżcie borokowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Gdzie podziały się baby ? Nie żebym się jakoś specjalnie stęsknił , ale jakoś nie widzę ostatnio na forum kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi