kocur Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 A jaka szkoła życia do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 kocur, desperado, Napiszcie jakąś ciekawą (śmieszną) historię z czasów woja oczywiście jeśli to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Deuuu ,takich histori jest sporo, nawet nie wiadomo z czego wybrać, u mnie na przykład zaczeło się od samego poczatku z problemami , do jednostki na pobór dotarłem w takim stanie ,że nie chcieli mnie wpuscić ,a że byłem pełen chęci i zmotywowany alkoholem do wstąpienia do armi to nie ustępowałem i za trzecim podejściem , które znam tylko z opowiadań, zostałem łaskawie wpuszczony i wcielony w szeregi naszej wspaniałej armi. Zawsze soś się działo , nie które historie sa takie ,że chyba nie nadają sie do publikacji na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Zawsze soś się działo , nie które historie sa takie ,że chyba nie nadają sie do publikacji na forum. Teraz już można publikować bo to była walka z komuną i układem Ja lubiłem intensywnie walczyć z miejscowymi dziewuchami i piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Wiec moge napisać ,ze uczestniczyłem w morderstwie komunistycznego prosiaka , ze świniarni sasiedniej jednostki Prawie była wpadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 To tak adekwatnie do obecnego tematu: http://w88.wrzuta.pl/audio/5T9FiZLQ39z/apel_wojskowy_-_pisuary http://gniewekszczecin.wrzuta.pl/audio/2iJI6KRgddo/apel_wojskowy_zjepka_po_wczorajszym_melanzu Jak pierwszy raz to usłyszałem to myślałem że się popłacze ze śmiechu Też mieliście takie przyjemne apele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Deuuu , dobre to było , mogę smiało powiedzieć ,że muzyka dla moich uszu ale robić to biletem w dodatku nie skasawanym to już burżuazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Ten charakterystyczny krzyk, wyrafinowane słownictwo... no ale cóż, nie załapałem się niestety już do woja i nie będzie mi dane tego przeżyć. W.S.W - Wiadro Szmata Woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 szukam ostatnio czegoś ciekawego na ebayu, kupujecie coś z zagranicy a konkretnie z US ? jakie macie doświadczenie w tej kwestii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Czy w Nemo w Szczecinie są wędziska TB i kołowrotki Mega Baits? Żyłki Mega Baits i Daiwa Infinity? W piątek będę i jak będe wiedział co jest to popożyczam trochę pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Wystarczy zadzwonić i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Czy ta moja złota rybka to wzdręga? Jakoś nie jestem pewien. http://img710.imageshack.us/img710/6922/dsc01578rozdzielczopulp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 warszawa_24 tak, raczej typowa wzdręga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Pilne!!!! Czy którykolwiek z Kolegów po kiju miał okazję konsumować jesiotra? Chodzi mi o jesiotra syberyjskiego (stawy prywatne) i o jego walory smakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Kim jest na tym banerze? Sobi, tomek1 i kto? http://haczyk.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 madi, słyszałem tylko opinie że jest smaczny. Ale to pewnie kwestia gustu. Chociaż sam mam ochotę spróbować Moim zdecydowanym faworytem jest sielawa wędzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Sobi, tomek1 i kto? Lary a zdjęcie pochodzi ze zlotu w roku 2007 w Poraju. I zostało zrobione po ostatniej nocnej zasiadce tego zlotu. W oryginale stoję obok Larego z sandaczykiem http://www.haczyk.tv/leszcz-i-sandacz,85f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Dzięki. BTW fajny amurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 BTW fajny amurek Ujdzie BTW w zestawie na który go wyjąłem nie było żadnego z gadżetów jakie ostatnio kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Gadżety umilają życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 madi, słyszałem tylko opinie że jest smaczny. Ale to pewnie kwestia gustu. Chociaż sam mam ochotę spróbować Moim zdecydowanym faworytem jest sielawa wędzona kocur dzięki za odzew. Wiesz ja nawet nie słyszałam, tylko info o tym, że jesiotr jest smaczny wyczytałam w necie. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś mi tu coś skrobnie.... Co do sielawy to zapewne masz rację w 100%, ale ja potrzebuję na Wigilię jakąś "inną" rybę bo karpia nie bardzo trawię No i tu padło na jesiotra, zwłaszcza, że moje dziecię ma w ten dzień urodziny i też w karcie życzeń ta akurat ryba występuje, co mi byłoby na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 madi, mam nadzieję że będziesz beta testerem i opowiesz nam wrażenia z kulinarnej podróży z jesiotrem Co do sielawy to zapewne masz rację w 100% Wysoki Sądzie zeznam już szczerze, mam 1000000% rację i pewność że jest to jedna z najsmaczniejszych ryb jakie kiedykolwiek wciągałem. Tak samo jak z morskich przepadam za czerniakiem. Kulinarna orgia bo karpia nie bardzo trawię Ludzki odruch Tak z ciekawostek to w Szczecinie w okresie międzywojennym dokerzy i robotnicy ze stoczni i portu protestowali przeciwko notorycznemu karmieniu ich kawiorem właśnie z jesiotra którego w tym czasie było zatrzęsienie w Odrze. Na szczęście ktoś poszedł po rozum do głowy i starają się odtworzyć populację tej ryby w naszych wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 ale ja potrzebuję na Wigilię jakąś "inną" rybę bo karpia nie bardzo trawię Spróbuj wędzonego. Kiedyś też nie przepadałem za karpiem, aż zasmakowałem w grillowanym i wędzonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi