maro611 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 gdzie to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 na wegorze sie nie wbierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 gdzie to bylo River Lune ps. wegorze narazie se odpuszczam, bo w maju lubia wchodzic do tej rzeki super waleczne, srebrne lososie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 to bylo w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 to bylo w nocy tak te rybe zlapalem w srodku nocy gdy machalem z mucha za trocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 trzeba jakies permity na river lune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 trzeba jakies permity na river lune tak jak zawsze licencja + bilet na 12h (pstrag 5 funtow, a troc i losos 15) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 z londynu bedziesz mial kawalek, ale jest jeszcze - troche blizej - River Ribble tam mozesz polowic na grunt wspaniale brzany i kleniska, bez biletow z tym, ze od polowy czarwca, bo teraz coarse fishing chyba jest niedostepny na rzekach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 bylem na blogu super brawo ten lin super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 bylem na blogu super brawo ten lin super na blogu czy na mojej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 na blogu hyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 na blogu hyba to moja stronka http://www.fish-uk.info skopjuj szybko zanim admin usunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 dziki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 dziki super nie ma za co, cala przyjemnosc po mojej stronie ps. tylko nie zapomnij pochwalic sie okazem na forum, oby jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 morzesz mi wslac dokladny adres river ribble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 byl ktos ostatnio na rybah??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 morzesz mi wslac dokladny adres river ribble musisz dotrzec do Preston przez ktore przeplywa River Ribble - latwo znalesc na google map ps. sorry ze nie odpisalem odrazu, ale myslalem ze dostane powiadomienie emailem na odpowiedz do postu? a pliku z mapa nie moge dodac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro611 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszjan Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Witam wszystkich forumowiczów po kiju. Jestem na forum pierwszy raz i poszukuję wszystkich wiadomości na temat wędkowania w UK w mojej okolicy czyli Luton. Wykupiłem kartę na poczcie za 27 pandów i co dalej ? Czekam na odpowiedz i pozdrawiam. Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Zerknij tu: http://www.lutonac.org/North_House_Lake.htm niczego sobie lowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszjan Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Dziękuję i zerkne. Czy posiadasz więcej wiadomosci na temat kanałów na których mozna łowić tylko z tym pozwoleniem wykupionym na poczcie ? Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 generalnie w UK na kanalach lowi sie bez dodatkowych zezwolen, ale dla pewnosci popytaj tamtejszych wedkarzy, moze przy okazji zdradza na co lowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandit Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Witam, jest ktos z okolic Leeds ? Pozdrawiam wędkarzy Do Redakcji Forum. Nie wiem z jakiego powodu usuneliscie mój post, przejrzałem dwa razy regulamin i nie nie doszukałem się z jakiego powodu został on usunięty, mam nadzieję, że tym razem on zostanie a ja się dowiem to czego potrzebuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Witam, ktos lowil na lowisku "south clif" w hrabstwie Lincolnshire? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elsynek Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Moj post tez zostal usuniety nie rozumiem z jakiego powodu. Jestem z Reading. Dzisiaj znowu wybieram sie na lowisko Cottage Lane ( 4 nieduze base niki ) tydzien temu wyprawa w polowie udana branie miska ok 4 kg niestety cfaniak zaplatal sie o galaz ktorych jest tam sporo w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi