buthidae Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 No właśnie dzisiaj dotarłem na tą stronę Tyle, że mnie tam bardziej interesują całe kapki które tam też mają http://www.bogdangawlik.pl/index.php/cPath/322_180_192/KAT/Kapki%20Siod%C5%82owe%20Kogut%C3%B3w Ile kogucików z takiej kapki wyjdzie:D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Każda kapka jest inna Potrzebujesz kilka w różnych kolorach a nie da sie określić ile zrobisz nich kogutów. Częśc piór wiadomo że sie nie będzie nadawać więc odpadną. Ale wystarczy na bardzo bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Nie no wiadomo, planuje kupić większość z tych kolorów tylko nie wiem właśnie czy po 1 kapce mi wystarczy? Dlatego pytam ile można z jednej ukręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Ja mam 5 rodzaji kapek. Zrobiłem jakieś 30 kur i nawet nie widze ubytków w piórach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 dziara jak masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę od tych piórek grizli to zapodaj proszę link. Może się skuszę, a nawet na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Bodek_w z tego co widzę po opiniach ludzi to ten którego ja podałem kilka postów wyżej jest sprawdzony przez ludzi Niedługo też będę u niego robił zakupy, z tym że komplet będę kupował, tj kapki, nici, imadła i takie tam pozostałe pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Ja kupuje m.in w eurofishing.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 No widzę, że oni na allegro też sprzedają i to po mniejszych cenach niż na stronie. Niestety, mają więcej szyi a ja chcę odrazu kupić z 10 kolorów co by było w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Ja też kupowałem u Bogdana Gawlika. Dla mnie sklep jest ok. Fajna obsługa i jak potrzeba to doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Witam, chciałbym się pochwalić swoimi kogutami: http://imageshack.us/photo/my-images/825/zdjcie0251j.jpg/ Co o nich sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Najważniesze co o nich będą sądzić ryby Czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 A to pare mioch pierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Najważniesze co o nich będą sądzić ryby Czas pokaże a Ty co o nich sądzisz? nadadzą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Mysle że 90 % sukcesu to miejsce i prowadzenie. Kolor nie jest tak istotny. Sprawdzałeś jak sie zachowują we wodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Mysle że 90 % sukcesu to miejsce i prowadzenie. Kolor nie jest tak istotny. Sprawdzałeś jak sie zachowują we wodzie?? Jak na razie nie miałem okazji, jak wiadomo zima i jeziora zamarznięte ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Duże wiadro albo micha z zimną wodą i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Czyli kolor nie ma większego znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 ja uważam że przede wszystkim prowadzenie. Jak będzie odpowiednie miejsce to kolor raczej nie odgrywa ważnej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Miejsca które znam na pewno będą odpowiednie Lepiej prowadzic agresywniej czy raczej spokojniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 To kwestia dnia. Zależy od wielu czynników. Czasem codziennie jest inaczej. Musisz wyczuć i kombinować na łowisku. Teoria nie zawsze sie pokrywa z praktyką a nawet powiedział bym że rzadko. Ciągle coś zaskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 To nie kwestia dnia ale głębokości , kogut to przynęta dynamiczna - ma szaleć w wodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Czyli agresywnie prowadzic przynete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Ja ostatnio trochę posiedziałem ze swoim synalem i też go "wkręcam" w kręcenie . Tym razem miałem zamiar zrobić trochę okoniowych kurek, ale co z tego wyszło to nie wiem bo na testy trzeba będzie czekać( choć w misce już pływały) Co do kolorystyki to też się nie orientuje bo jeszcze nie łowiłem okoni na koguta - może coś doradzicie?. Wagowo to : 4,6,9,12 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Moim zdaniem bomba, choć mogłeś zrobić też kilka cięższych na głębszą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek_w Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Na głębszą wodę jeszcze nie zrobiłem, ale zestaw jest przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi