Xeo Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Czy któryś z szanownych kolegów może dać znać jak się miewają wiślane rybki w okolicach Płocka? Zamierzam się wybrać w najbliższy weekend pomoczyć kija, a pod Płockiem jeszcze nie łowiłem stąd będę wdzięczny za każde info Cytuj
TomiW Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o białoryb to bardzo słabiutko. Leszcze pojedyncze. O płociach nie słyszałem. Natomiast z drapieżnikiem jest zdecydowanie lepiej. Pod nowym mostem można trafić ładnego bolenia, okonie i szczupaki. A sandacze to niestety tylko z łódki. Cytuj
Boger88 Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Potwierdzam. Biała ryba nie bierze, na Gmury złowiłem dzisiaj jednego leszcza, w nocy czepiały się niewymiarowe sumki. W taki upał ryby też mają dosyć. Pozdrawiam. Cytuj
Xeo Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 W okolicach Zakroczymia ryby również na urlopie. Cytuj
bumtarara Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 Witam, za kilka dni planuje wypad wypoczynkowo-wędkarski do miejscowosci Karolewo. Jest to poniżej Płocka, w zasadzie jest to juz początek zbiornika. Czy można tam wędkowac? Jakie rybki można tam złowic? Bede łowił na spining i na grunt. Są tam jakies dogodne miejsca czy trzeba jechac w inne miejscowości ?? Może jakies okoliczne jeziorka ? W pobliżu jest kilka : Jazy, Brzózka, Goścież? Możecie jakies polecic ?? Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj
Boger88 Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 W weekend w Płocku jeden sandacz na fileta i jedna certa. Totalna lipa. Cytuj
przemekCLI Napisano 24 Grudnia 2013 Napisano 24 Grudnia 2013 Skoro mowa o okolicach Płocka,może koledzy coś wiedzą na temat Skrwy,chodzi mi głównie o odcinek w Radotkach do ujścia.Słyszałem,że w okresie jesienno-zimowym warto wybrać się tam na okazałe płocie,chcę wyskoczyć jeszcze w tym roku,pogoda zapowiada się wyjątkowo atrakcyjna..więc będę wdzięczny za jakie kolwiek informacje oraz wskazówki Cytuj
kelul Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zapytam szybko i konkretnie - co zrobić aby teraz móc tam powędkować ? Cytuj
lawdzoj82 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Zapytam szybko i konkretnie - co zrobić aby teraz móc tam powędkować ?Nic jak nie zdarzyłeś przed 7 kwietnia wykupić pozwolenia to nie powędkujesz bo jest zakaz ogólny amatorskiego połowu ryb.Wstrzymali zakup pozwoleń.Odbyła się w piętek sprawa w sadzie gdzie zapoznano się wstępnie z tematem i następna dopiero w lipcu podobno Jedynie na dziko gdzieś w krzaczkach mimo ze kartę się posiada i pozwolenie Pzw " PARANOJA " Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi