Xeo Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Czy któryś z szanownych kolegów może dać znać jak się miewają wiślane rybki w okolicach Płocka? Zamierzam się wybrać w najbliższy weekend pomoczyć kija, a pod Płockiem jeszcze nie łowiłem stąd będę wdzięczny za każde info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o białoryb to bardzo słabiutko. Leszcze pojedyncze. O płociach nie słyszałem. Natomiast z drapieżnikiem jest zdecydowanie lepiej. Pod nowym mostem można trafić ładnego bolenia, okonie i szczupaki. A sandacze to niestety tylko z łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Potwierdzam. Biała ryba nie bierze, na Gmury złowiłem dzisiaj jednego leszcza, w nocy czepiały się niewymiarowe sumki. W taki upał ryby też mają dosyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 W okolicach Zakroczymia ryby również na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Witam, za kilka dni planuje wypad wypoczynkowo-wędkarski do miejscowosci Karolewo. Jest to poniżej Płocka, w zasadzie jest to juz początek zbiornika. Czy można tam wędkowac? Jakie rybki można tam złowic? Bede łowił na spining i na grunt. Są tam jakies dogodne miejsca czy trzeba jechac w inne miejscowości ?? Może jakies okoliczne jeziorka ? W pobliżu jest kilka : Jazy, Brzózka, Goścież? Możecie jakies polecic ?? Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 W weekend w Płocku jeden sandacz na fileta i jedna certa. Totalna lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Skoro mowa o okolicach Płocka,może koledzy coś wiedzą na temat Skrwy,chodzi mi głównie o odcinek w Radotkach do ujścia.Słyszałem,że w okresie jesienno-zimowym warto wybrać się tam na okazałe płocie,chcę wyskoczyć jeszcze w tym roku,pogoda zapowiada się wyjątkowo atrakcyjna..więc będę wdzięczny za jakie kolwiek informacje oraz wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Zapytam szybko i konkretnie - co zrobić aby teraz móc tam powędkować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Zapytam szybko i konkretnie - co zrobić aby teraz móc tam powędkować ?Nic jak nie zdarzyłeś przed 7 kwietnia wykupić pozwolenia to nie powędkujesz bo jest zakaz ogólny amatorskiego połowu ryb.Wstrzymali zakup pozwoleń.Odbyła się w piętek sprawa w sadzie gdzie zapoznano się wstępnie z tematem i następna dopiero w lipcu podobno Jedynie na dziko gdzieś w krzaczkach mimo ze kartę się posiada i pozwolenie Pzw " PARANOJA " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi