Oshee Napisano 31 Marca 2019 Share Napisano 31 Marca 2019 Co sądzicie o podbieraku Robinson BIG FISH ? Nada się do połowu karpi maksymalnie 10kg? https://www.sklep-presto.pl/robinson-podbierak-big-fish-ze-skladanym-koszem-i-gumowana-siatka-65x50x50cm-2-20m-86-pd-157-4774054/?gclid=Cj0KCQjwyoHlBRCNARIsAFjKJ6D5h-t1UUcxRcyl_LpLvF7ZAlzzm9SdroST2EcaKhfevle2FKLrEXsaAsg4EALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 1 Kwietnia 2019 Share Napisano 1 Kwietnia 2019 Według mnie do takich ryb powinieneś celować w coś z koszem min 80x80cm.. Sam posiadam już 4 podbieraki w swoim arsenale od kosza 40x40 po 100x100. Zastanów się czy nie lepiej kupić czegoś w tym stylu -> https://makarfish.pl/pl/p/Podbierak-karpiowy-Lorpio-Super-Team-Carp-2%2C80-m-100-x-100-cm-75-207-282/12169 Podbieraki z trójkątnym składanym koszem na duży białoryb to moim zdaniem najlepsza opcja W tej kasie co podbierak z twojego linku kupisz nie tylko podbierak ze sztycą, ale spokojnie też pływak czy pokrowiec na kosz podbieraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oshee Napisano 30 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpangler Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Spokojnie możesz rozejrzeć się za podbierakiem np kongera o szerokości ok 1m. I tak jak radzi kolega kup 3skladowy dokup pływak i będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 Ja mam ten co podał w linku Elast93 i jestem zadowolony, w tych pieniądzach co kosztuje ten Robinson kupisz taki podbierak i dodatkowo pływak. I jeszcze jedna kwestia która przemawia za większym podbierakiem, praktycznie na wszystkich łowiskach karpiowych jest wymagany podbierak o odpowiednim rozstawie ramion a ten Robinson który podałeś jest za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi