dragon2004 Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisano 12 Kwietnia 2007 Czy ktoś z Was łowił na jeziorze Rumian? Jezioro jest dzierżawione przez Gospodarstwo Rybackie Warlity koło Ostódy. Mam zamiar zacząć na nim łowić. Interesuje mnie spinnig i połów głównie szczupaka. Czy możecie polecić jakieś inne jeziora na terenie Garbu Lubawskiego? Cytuj
dragon2004 Napisano 17 Kwietnia 2007 Autor Napisano 17 Kwietnia 2007 Czy naprawdę nikt nie łowi na tym jeziorze lub jeziorach w okolicy. Jest ich tam kilka, więc .....????? Cytuj
barsliw Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Mnie w okolicy interesowały by dwa jeziora. Tarczyńskie i Grądy. Gdyby ktoś wiedział, słyszał o możliwości pozyczenia łódki na którymś z nich to proszę o informację. Podobno rybne łowiska, ale praktycznie bez żadnej bazy noclegowo-wędkarskiej. A to dziwne, bo to przecież wody specjalnie zarybiane przez okręg ciechanowski z dodatkową opłatą za wędkowanie. Może ktoś ma tam działkę z domkiem małym do wynajęcia i łódka na 2-3dni? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi