mizar_nt Napisano 14 Kwietnia 2007 Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich! Jak w temacie 1. Cornmoran Cormaxx BR-3A 35 2. Spro Vanatec LCS 4000 SE - 440 3. York Cartago Carp 409 4. Konger Team Carp 540 SV Chodzi mi o to, aby W MIARE porzadnie nawijal zylke - rownomiernie. Prosze Was o opinie i pomoc, zalezy mi na wolnym biegu, bo chce go wykorzystac rowniez na sandaczyki z gruntu. pozdrawiam i zycze milego weekendu
Lary Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 Prosze Was o opinie i pomoc, zalezy mi na wolnym biegu, bo chce go wykorzystac rowniez na sandaczyki z gruntu na sandacza to są różne opinie ponieważ jak wyczuje czasami delikatny opór a taki zawsze jest przy wolnym biegu to puści więc na sandacza ci go nieproponuję (no chyba że na rzekę)
pio Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 takk racja..ale o tym bylo duzo juz napisane na forum..bezpieczniej jest nie zamykac kolowrotka..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.