Xeo Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Może by tak zrobć mały zlocik na mazowszu w maju.....co wy na to
trini Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 oby nie na początku maja bo wtedy jestem w okolicach Łęcznej ale tak, to czemu nie? Ja tam Soczewkę proponuję
Xeo Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Napisano 16 Kwietnia 2007 Trzeba będzie dobrać fajne miejsce no i czas tak aby jak najwięcej osób mogło się zebrać....dlatego nie propowałem nic konkretnego....
kejwot Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Może być Soczewka. Znajmy łowił w Niedzielę, ale brały tylko małe okonki takie po 10 cm na gumke na bocznym troku. Podobno ryba wyszła na Wisłę w okolicach Płocka.
trini Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 ale na spining łowił czy jak? Hmmm... na Wisłę czy na dużą część jeziora?
trini Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 no głupia jestem ofkors na spinning ja się na spławik nastawiak, Karasie Liny i Płocie na pewno zostały
kejwot Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Łowił na spining tylko na przepływie (tam gdzie karasie ale z drugiej strony tam gdzie jest silny prąd wodny). Natomiast tam gdzie łowiłaś karasie to nikogo nie było, bo nic już nie brało.
Xeo Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja chcę próbować swoich sił na spining bo dopiero zaczynam z nim zabawe...tylko że mam kij o cw.10-30g i nie za bardzi sie nadaje na boczny trok......
kejwot Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja również jestem nastawiony głównie na spining i chciałbym może czegoś się nauczyć od zawodowców.
P Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 A opiszcie jak dojechac nad ta Soczewke z Plocka Bo w sumie do Plocka az tak daleko nie mam i jak by byl wolny termin .... Pozdr
trini Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Przemku, 10 km. od Płocka. Jest duże jezioro Soczewka w miejscowości o tej samej nazwie Chłopaki ja jeśli już to nastawiam się na spławik, bo grunt tam nie ma sensu bo się jazgarze bardzo wieszają. Ale zanętę na tą wodę mam rozpracowaną. Mnie bierze, innym mniej - wystarcza mi 3 kilo zanęty na cały dzień łowienia. Wiem od miejscowych że są tam nieliche szczupaki i sumy, no i a jakże okonie. Ale w dużej części jeziora.
Xeo Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Napisano 16 Kwietnia 2007 trini, a jak się tam dostac....może zabierzeszz mnie ze sobą....
kejwot Napisano 17 Kwietnia 2007 Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam Przez dwa miesiące jest zamknięta ulica Popłacińska i jak ktoś chce jechać do Soczewki, jadąc przez most w Płocku od strony miasta, to powinien na rondzie nie jechać w kierunku na Włocławek tylko pojechać na Łąck (Kutno), a następnie za skrzyżowaniem ze światłami zjechać w pierwszą ulicę w prawo (ul. Zielona) a dalej stoją już znaki objazdu. Informuję tak na wszelki wypadek. Pozdrawiam.
trini Napisano 17 Kwietnia 2007 Napisano 17 Kwietnia 2007 trini, a jak się tam dostac....może zabierzeszz mnie ze sobą.... jeśli tylko bedziemy mieć samochód na zlot (niestety jesteśmy jeszcze chwilowo uzależnieni;) ) to nie ma problemu )) Podjedziesz do nas i jedziemy
Xeo Napisano 17 Kwietnia 2007 Autor Napisano 17 Kwietnia 2007 ok ...to ja już powoli się szykuję.....
trini Napisano 17 Kwietnia 2007 Napisano 17 Kwietnia 2007 Dorzucisz się troszku do wachy i jedziemy no tylko pewnie nie wcześniej niż w drugiej połowie maja
Xeo Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Napisano 18 Kwietnia 2007 Nie ma sprawy Mi też bardziej pasuje taki termin
HAK Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 w Soczewce spęd ludzi jeden obok drugiego, zabijaja sie o drobnice ja wole spokojne lowienie a tam wyglada jak kolejka do rybnego podczas super promocji dla jadacych z Warszawy polecam Wisle na wysokosci Rydzyna-dojazd: w Imielnicy w lewo do Radziwia i prosto na Rydzyno- miejsce tylpowo Szczupakowe i Boleniowe Natomiast dla jadacych z Torunia zbiorniki pozwirowiskowe przed zajazdem POD ZAGLAMI na Skokach za DABEM POLSKIM w prawo zaraz przed zniszczonym przystankiem z lewej W Samej Soczewe jest duze ladne jezioro z kilkoma pomostami osrodkow wypoczynkowych , natomoast ten sped ludzi jest zaraz przy zalewie Wisly przy samej glownej ulicy przebiegajacej przez Soczewke Jeszcze czesto stoja gromadki wedkarzy w porcie w miejscowosci DUNINOW, jadac z Wloclawka do Plocka-tez glowna ulica Super jeziora kolo PLOCKA to; GRABINA,CIECHOMICE, ZAZDIERZ
trini Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 no ja i tak się nie prędko wybiorę... dopiero co mnie wypuścili ze szpitala i nie czuję się najlepiej ale możnaby zorganizować mały wypadzik nad Zegrze, jak ktoś chętny to możemy się jakoś ustawić muszę być blisko Warszawy jakby się miało pogorszyć czy coś
Xeo Napisano 2 Maja 2007 Autor Napisano 2 Maja 2007 nie ma sprawy ja jestem chetny ale wolny czasik bede miał dopiero w połowie maja...
lutek Napisano 15 Maja 2008 Napisano 15 Maja 2008 dla jadacych z Warszawy polecam Wisle na wysokosci Rydzyna-dojazd: w Imielnicy w lewo do Radziwia i prosto na Rydzyno- miejsce tylpowo Szczupakowe i Boleniowe kolego mozesz dokładniej opisać i Wisłę w tych okolicach i dojazd z Warszawy ??
chudas91 Napisano 11 Listopada 2008 Napisano 11 Listopada 2008 dla jadacych z Warszawy polecam Wisle na wysokosci Rydzyna-dojazd: w Imielnicy w lewo do Radziwia i prosto na Rydzyno- miejsce tylpowo Szczupakowe i Boleniowe kolego mozesz dokładniej opisać i Wisłę w tych okolicach i dojazd z Warszawy ?? Ja chętnie pomogę jeżeli jeszce aktualne. Mieszkam obok rydzyna. Niestety jest to żle opisane. Jadąc z Wa-wy, po wieżdzie do Płocka na pierwszym skrzyżowaniu w Płocku przy kościele (imielnica) skręcamy w lewo. Lecimy około 1.5 km prosto w połowie drogi zjeżdzamy z dużej górki (to dobry znak). Znajdujemy się w borowiczkach( A NIE NA RADZIWIU) na skrzyżowaniu jedziemy w lewo. Jadąc prosto tą drogą po ok1.5 KM wieżdzamy na rydzyno. Po prawej stronie mamy Wisłę. Jeżeli chciałby ktoś wybrać się na tę miejscówkę, służe pomocą. Mogę czekać w imielnicy. Jak coś pisać na priv. Może ktoś z Płocka chetny na rybki. Co do ryb- Szczupak, duży leszczyk, niezły karp i po trochę wszystkiego innego. Kawałek dalej mamy jeszcze starorzecze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.