Kuros Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 witam wszystkich ja chcial bym sie dowiedziec gdzie moge lowic ryby na wodach Environment Agency w poblizu slough zerknij na: http://maps.google.co.uk/maps?hl=en&um=1&ie=UTF-8&q=slough+fishery&fb=1&split=1&gl=uk&view=text&ei=CIhCSqOiN4vNjAfj3YinBg&sa=X&oi=local_group&ct=more-results&cd=1&resnum=1 lub poprostu wpisz slough fishery w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karus32323 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 czyli moge lowic na tych punktach na mapie na licence Environment Agency bez dodatkowych oplat i zabierac ryby podlegacaje do dziennego limitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 czyli moge lowic na tych punktach na mapie na licence Environment Agency bez dodatkowych oplat i zabierac ryby podlegacaje do dziennego limitu? jak chcesz zabierac ryby to lepiej wracaj do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karus32323 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 to byl zart czy jakies ale? ja tylko pytam sie czy moge na tych lowiskach lowic za licencje bez dodatkowych oplat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 to byl zart czy jakies ale? ja tylko pytam sie czy moge na tych lowiskach lowic za licencje bez dodatkowych oplat? w UK kazde 100m rzeki ma swoje odrebne zasady - popytaj na miejcu i pamietaj, ze licencja daje ci prawo do wedkowania, ale nie do ryb (wylaczajac odcinki specjalne i prywatne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karus32323 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuros Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 czasami mozna zabieraz ryby lososiowate z tym, ze limity moga byc nie tyle dzienne co np. roczne - 1 losos od czerwca do pazdziernika czytaj info na biletach i licencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlokus Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 witam wszystkich! szukam fajnych miejsc gdzie mozna polowic w milton keynes.Z tego co widze to prawie wszystkie wody naleza do MKAA czyli mozna zapomniec o zabraniu chocby jednej rybki. Pozdrawiam wszystkich i czekam na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki111 Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam! Szukam jakiś łowisk w okolicy Grays, Upminster. Troche szukałem , ale większość łowisk jest po drugiej stronie Londynu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobill111 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 witam mam na imię maciek mam takie male pytanko jest może ktoś na forum z Bournemouth lub okolice wybrał bym się na ryby tylko nie bardo wiem gdzie jeśli jest ktoś kto mógłby mi pomoc był bym bardzo wdzięczny ,a nie kusi mnie łowienie w morzu dzięki z góry pozdrawiam wszystkich wędkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob30 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 witam wszystkich ,dopiero sie zallogowalem,bo planuje na rybki skoczyc a mieszkam pod manchester czy ktos moze wie cos o jakis ciekawych lowiskach w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 witam wszystkich ,dopiero sie zallogowalem,bo planuje na rybki skoczyc a mieszkam pod manchester czy ktos moze wie cos o jakis ciekawych lowiskach w poblizu Mieszkalem dlugi czas w Manchesterze a lowilem w kanale na Trafford Park, polecam z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloski Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Witam. Szukał łowisk w pobliżu Canterbury. Znacie może jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gudziegodzi Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Witam serdecznie od niedawna jestem w Londynie Harrow okolica wiecie gdzie najlepiej na rybki glowie chodzi mi o spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi