kingu Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Ja z wiosny złowiłem też takiego sandała w południe na paprocha, może to ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 A robiłeś sobie zdjęcie na kubku ostatnio w drukarni Inter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 może i spam, ale dla wędkarzy .... Nad zalewem są organizowane dni Łaz i jest imprezka, ale nie o tym chciałem pisać ... pod zalew podjechałem około 19.30, parking był tak zawalony że musiałem zaparkować na samym końcu a raczej z boku już prawie w trawniku tam od rzeki ... i co mnie urzekło i moje dzieci jak tylko wysiedliśmy z auta ?? nie samowity smród ... smród jak by dekiel z szamba otworzył i się nad nim pochylił ... pierwsze pytanie moich dzieci ... co tak śmierdzi .............. tak to nie samowity smród z tej wody, żona nie mogła uwierzyć że ja tu na ryby jeżdżę .... powiem wam że ten zalew to perełka Łaz, oczko w głowie Radnych Łaz a według mnie to szambo dla miejscowych .... szkoda że jakaś gazeta jeszcze tego nie opisała ..... sporo ludzi ... wystawców ... sponsorów .... nad szambem .... bo inaczej tego nie można nazwać .... byłem na tej imprezie z godzinkę .... po powrocie do auta czułem ten smród szamba w aucie, pewnie tapicerka tym nasiąkła .... taki jest zbiornik PZW Mitręga .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Zgadza się, już od dawna sądni że można tam wyczuć ten smród. Dziwię się że miasta to nie interesuje. Ciekawe za co radni i burmistrz dostają głosy w wyborach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Przepraszam ale dotyczy to Łaz, proszę admina o skasowanie tutaj tego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Zaliczyłem dziś nockę na Porębie. Łowiłem z kumplem na białe, kuku i czerwone. Efekt: ZERO. Przez całą noc było tylko kilka piknięć... totalna cisza Aha - szczupak odgryzł mi koszyczek zanętowy :/ Jak u was z rybką na Porębie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 dzisiaj było otwarcie zbiornika po zarybieniu, ludzi na grobli od początku aż daleko daleko za zakręt za biały płot, z drugiej strony sporo ludzi na bagnach i pod działkami, ja już dawno na Porębie poza zawodami tylu ludzi nie widziałem .... a z braniami ... hm ... szału nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Rano troszkę połapali ryb, ale po południ totalne zero. byłem na grobli od 12 do 17 i nie widziałem żeby ktokolwiek coś złowił :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Rano troszkę połapali ryb, ale po południ totalne zero. byłem na grobli od 12 do 17 i nie widziałem żeby ktokolwiek coś złowił :/ ja też byłem popołudniu i widziałem że połapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 a gdzie łowiłeś? Jutro może spróbuje na płytszej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 dzisiaj już słabiej biała ryba brała, chociaż co nie którzy karpia złapali, ja jedną wędkę rzuciłem na żywca i złapałem szczupaka 62cm .... ogólnie wpuścili małego karpia, dzisiaj złapali nawet takie po 25cm .... pogoda super jak na listopad, pomimo że ryba słabiej brała dość przyjemnie posiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 na porębie mało co bierze zasypać ten dołek z woda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 A czego ty się spodziewałeś... Zalew obstawiony do okoła, każdy niech wrzuci 1 kg zanęty. Ta ryba jest nażarta, już nie ma takiego apetytu jak latem. I dobrze, niech się zostanie troche rybki do wiosny. Drapieżnik bierze całkiem nieźle. Wczoraj złowili kilka szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 dzisiaj biała ryba słabo brała, ktoś tam sporadycznie złapał "karpika" bo ja nie widziałem większego jak 32cm ja złapałem szczupaka .... 58cm ... drapieżnik dzisiaj widać było że gonił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Dzisiaj rano byłem na spiningu, zbiornik wyglądał tak ... szkoda że nie zabrałem łyżew ale w środkowej części zbiornika można było powędkować, byli tacy co na białą rybę się ustawili i tacy co spiningowali, ale i jedni i drudzy efektów wielkich nie mieli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Był ktoś ostatnio na Porębie? Ja byłem dziś na spiningu ale nawet jednego bicia nie było Jutro wybieram się na białą rybe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 to daj znać czy coś się działo...ja w tym roku jeszcze na Porębie nie byłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Byłem dzisiaj i tragedia, nawet jednego brania. Tylko komary gryzły. Nie byłem w sumie zbyt długo bo może z 3h - uciekłem przed burzą ale okazało się, że poszła bokiem W tym tygodniu jeszcze się tam wybiorę na dłużej to dam znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzycho Wędkarz Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Dzisiaj byłem 10-15, weszły fajne leszcze, złowiłem 4 (36,40,42,42cm), jeden się spiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Ja też byłem wczoraj od 16 do 22 i nawet jednego brania Czasem tylko coś skubnęło, normalnie tragedia. Już nie wiem gdzie jechać aby coś złowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Ja byłem we wtorek. Brały ładne leszcze w granicach 35-40 cm, jeden był pod 50cm. Wszystkie brania były od 15 do 18 potem do 21:30 nawet piknięcia. Dzisiaj też się wybieram, zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Leszczyki brały sporadycznie (oprócz nich nic innego) w przedziale 20-40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 kingu, a w którym miejscu siedziałeś i jak wędkowałeś? Grunt, spławik i jaka przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Siedziałem na grobli przy zakręcie. Łowiliśmy (było nas dwóch) na białe, pinkę, czewone i kuku. Na białe i pinkę chyba najłatwiej złowić leszczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 kingu, a grunt czy spławik? Przypuszczam, że spławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi