Przemekmłody25 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Panowie siedziałem tam w sobote 2 tygodnie temu masakra była linki brały to nie patrzyli wszystko do siaty nawet takie leszczyki ledwo ponad 15cm. 15 lat tam lowilem bo mialem 100m do zbiornika zawsze byla tam tragedia z miejscowymi {dziadkami} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Witam, dzisiaj na Porębie znów lipa (dwa leszcze). Ale na brzegu znalazłem bardzo dziwną rybę. Może ktoś wie co to takiego. Poniżej zamieszczam linki do zdjęć: http://zapodaj.net/a09a84c66d892.jpg.html http://zapodaj.net/54f6231776403.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Mix glonojada z sumem karłowatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Wczoraj od 14 do 20 zero brań, tylko jakieś małe skubnięcia przez płotki. Ogólnie wielka lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Witam Byłem ostatnio na 3 godzinki jednak ogólnie było lipnie, tylko jeden leszcz. Ale za to zauważyłem jak pływa sobie żółw Nie wiem co to za gatunek bo szybko mnie zobaczył i się zanurzył. Nawet był dość duży. Ciekawe co tam jeszcze ciekawego pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 witam rano wróciłem z poręby z dwoma pięknymi sandaczami jeden 98 cm a drugi92cm wstawił bym fotkę ale z wrażenia wpadł mi telefon do wody i szlak go trafił brania były po godzinie drugiej w nocy siedziałem o strony grobli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 chcesz powiedzieć że zabrałeś dwa prawie metrowe sandacze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 kur.... ludzie to mają fantazję .... dwa sandały za noc prawie po metrze ... zrobił by zdjęcie ale aparat mu wpadł do wody ..... hahaha dobry koleś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Orientuje się ktoś czym i w jakiej ilości w tym roku zarybili zbiornik Poręba 2 ?? Zawsze podawali do publicznej wiadomości, w tym roku jest tylko info że zarybianie się odbyło. Człowiek chciałby wiedzieć na co idą jego składki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 wszelkie informacje znajdziesz na stronie koła,było tego troche al na wiosne nie bedzie tam po co jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Możesz podać link do strony koła bo na tej stronie co ja znalazłem nic nie pisze na temat ilości zarybień (tylko kwota). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 6 Sierpnia 2015 Share Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam, jestem nowy w tej okolicy i mam pytanie czy można w tym zbiorniku złapać jakiegoś drapieżnika, głównie mam na myśli szczupaka, sandacza większego okonia na spining? Byłem parę razy o różnych porach próbowałem na różne gumy i srebrny błysk obrotowy, ale bez najmniejszego pyknięcia. Jeśli chodzi o stanowiska to stojąc na wprost zbiornika od drogi wybrałem lewą stronę. Ewentualnie gdzie można w okolicy spotkać takie rybki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 i sie zaczeło kolejka jak pod sklepem za komuny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 Jutro tj. 14 listopada będzie przeprowadzone drugie zarybianie i w związku z tym zbiornik będzie zamknięty do wędkowania do 22 listopada do godz. 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 wpuścili leszcza 25-30 cm żeby wydry z głodu nie po zdychały.szkoda słów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Widziałem zdjęcia z zarybiania i z informacji podanej na profilu Koła PZW Poręba wynika, iż wpuszczono: karp 380 kg, lin 35 kg, szczupak 30kg, leszcz 300 kg, płoć 300kg Szkoda tylko, że sandacza nie wpuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 szczupak79 nie narzekaj, bo jaką rybę by nie wpuścili to wydra opierdoli. Akurat leszcz jest dla niej mniej atrakcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 Dzisiaj nawet jeden na będzińskich blachach przyjechał z przyczepką kempingową ! Czego to ludzie nie zrobią na małego karpika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter2906 Napisano 8 Kwietnia 2019 Share Napisano 8 Kwietnia 2019 A teraz jak wygląda sytuacja z rybostanem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi