szczupak79 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 podobno ze z marszu takie po 45 50 cm,na daleki rzut kukurydza i dwa białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 no to ładnie, ja od wtorku mam urlop, więc zrobie sobie zasiadke za karpikiem. Może dobre podnęcenie zaowocuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 myślę że powinno powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Prawie 2 tyg. nęcenia kukurydzą (z zapachem i smakiem ) 2 dni zasiadki i ... gówno! Nawet brania nie było. Nie wiem co się stało z tymi rybami, totalna klęska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 dzisiaj na grobli było nas 7 osób, 14 wędek z żywcem, jeden szczupaczek 53 cm ... od drugiej strony też kilku było ale nie wiem czy coś połapali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 w Niedziele byliśmy od grobli od 7 do 10 2 szczupaczki 48 i 46. Pływaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 zarząd tam przejmuje cały towar,proste jak budowa cepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 no i co zbiornik zamarzł i zarybić nie zdążyli to jest tylko Poręba, zarząd powinien wisieć na wierzbie tej na grobli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Zarybianie jest zaplanowane na dzisiaj (nie wiem na którą godzine). Może to i dobrze - nie zdążą wyłowić tak jak na Przeczycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Krisis, tu nie masz racji, lód nie jest tak zbyt duży aby go nie przebić i nie wpuścić ryby, aby na wiosnę coś sie może ruszy no i jakieś tarło z udziałem ryb z zarybienia. A tak to co ? najlepiej od razu żeby do siatek Wam ładowali tą rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Krisis, tu nie masz racji, lód nie jest tak zbyt duży aby go nie przebić i nie wpuścić ryby, aby na wiosnę coś sie może ruszy no i jakieś tarło z udziałem ryb z zarybienia. A tak to co ? najlepiej od razu żeby do siatek Wam ładowali tą rybę. człowieku, kiedy ten karp zarybieniowy ma się wytrzeć ?? w grudniu i styczniu ?? odsyłam do dobrej lektury czy karp się wogóle wyciera w naszych wodach, a jesli dochodzi do takich zjawisk to w jakich miesiącach a potem gościu pisz że "najlepiej od razu żeby do siatek Wam ładowali tą rybę" bo sam byłeś zainteresowany zarybieniami w tamtym roku też czekali do ostatniej chwili i gość ich wyrolował, sprzedał im tylko 80 kilo karpia a resztę jazia po cenie karpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 a karp to bierze na mormyszkę ?? hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 widocznie są zbyt mało wpływowi że dali się wyrolować tak pytałem o zarybienie na rogoźniku i przeczycach, zbiornikach na których jestem po 3 razy max w roku hehe (mogę przeskanować Rejestr ), ale nie pytałem po to by od razu jechać i zapychać lodówkę bo ryb nigdy nie jadałem (za wyjątkiem solonych szprotów w puszcze lub rybki na wigilie - w moim przypadku Łososia hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 22 listopada otwarcie zbiornika po zarybieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 a czym zarybiali i w jakiej ilości jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 ddamcio, karpiem ilości nie wiem robili przeręble i wpuszczali ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 no to już wędkarze nie zdąrzą wyłapać, byle by tylko przyducha sie nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 przpraszam korekta zbiornik zamknięty do 22-go włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 pewnie znów wpuścili 80 kilo karpia jak w zeszłym roku.daremni są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 ależ nie .... nie tylko 80 kilo karpia bo kupili jeszcze jazia ... a że w cenie karpia to już trzeba się urodzić dobrym kupcem aby taki interes zrobić ... pisałem ... północny brzeg zbiornika ... wierzba ... i cały rząd ... a mam pytanko do wędkarzy którzy tam często wędkują ... kto tam złapał w tym roku jazia ?? ... bo pomimo dużego zarybienia tym gatunkiem nie słyszałem aby ktoś złapał tam jazia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 ja złapałem w zeszłym roku całe 27cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
said85 Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 witam jak tam te ryby bierze coś na porębie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Nic na porębie nie bierze,ani drapieżnik ani biała ryba nie skubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 ryba podobno skubie ale w wybranych miejscach, nie na całym zbiorniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 krisis wiesz coś na ten temat gdzie skubie i na co??? bo na głębokim zero brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi