marbo30 Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 witam potrzebuje kupic wedke dla dziecka ktore idzie teraz do komuni do 150zl pomozcie mi w doborze ,chodzi mi o konkretne kolowrotki i wedki konkretne modele pozdrawiam
Patryk Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Ma się rozumieć, że wędzisko ma być bardziej "uniwersalne" czy może jakaś konkretna metoda połowu ? Myślę, że w sklepie wędkarskim bez problemu sprzedawca powinien doradzić coś w granicach kwoty przeznaczonej na ten cel.
jaross Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Ja bym w tym wieku polecil bacika jakiegos 6m lekkiego i nie trzeba kolowrotka a na poczatek wspaniala metoda nieskaplikowana skuteczna i od bata warto zawsze zaczac.polecam
trini Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 zgadzam sie z jarossem, moja młoda łowi na 4m bacik, nie jest za ciężki i świetnie się nim operuje, sama jej czasem podbieram i na niego łowię
Tomek_N Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 zgadzam sie z jarossem, moja młoda łowi na 4m bacik, nie jest za ciężki i świetnie się nim operuje, sama jej czasem podbieram i na niego łowię Nono Trini, nie ladnie
marbo30 Napisano 4 Maja 2007 Autor Napisano 4 Maja 2007 no tak macie racje ,ale on nie chce dlugich wedek tylko teleskopowa jutro poijade do sklepu to sie zorientuje,moze faktycznie bacik bylby dobryt dziekuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.