Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Czapeczkę z logo haczyk.pl, teraz czekam na przesyłkę :twisted::mrgreen::razz:

Ale Wysoki Sąd kłamie :!: Wysoki Sąd zakupiła 2 czapeczki :razz:

No "ten" to się wiecznie uczepi nooo :razz:

Fakt dwie czapeczki i od razu, że kłamstwo... a ja sobie tylko jedną, więc ta druga mi wypadła z głowy :wink::roll::wink:

Napisano
No "ten" to się wiecznie uczepi nooo :razz:

Staram się :mrgreen:

A wracając do tematu to po stracie musiałem odreagować i kupiłem sobie Cormoran Speciland Heavy Feeder 3,90m 60-180g :razz:

Napisano

Dziś przyszła paczka z mundurem bundeswehry :wink::wink:

Wygląda na solidnie wykonany i kosztował grosze :razz::wink:

Napisano
maju

co to znaczy grosze :?:

zapodaj fotke :grin:

piotr chorzów z wysyłką wyszło mi 42zł a większe rozmiary nie wiem czy nawet trochę taniej nie były.

A tu masz fotkę :wink:

a4153954479cd1d4m.jpg

Spodnie są trochę jasniejsze ale nie przeszkadza mi to za bardzo :razz:

Napisano
Dziś przyszła paczka z mundurem bundeswehry :wink::wink:

Wygląda na solidnie wykonany i kosztował grosze :razz::wink:

Też kupiłem sobie jakiś czas temu te spodnie.

Są naprawdę solidne, ale jak sobie niedawno załatwiłem sopdnie z WP (nówki :cool: ) to są jeszcze lepsze!

Napisano

Zakupiłem łódeczkę ( już w zeszłym tygodniu ale nie miałem czasu żeby się pochwalić ponieważ non-stop siedzę i ją remontuje ) ... Oraz kołowrotek Sanger Uni-Cat Warlock 90 dziś do mnie przybył !!! :cool:

Napisano
Sanger Uni-Cat Warlock 90 dziś do mnie przybył !
Zapodaj fotkę jak masz możliwość ,a tak z ciekawości za ile wyrwałeś .U mnie nie do dostania. :neutral:
Napisano

a5fdea4316440093m.jpg

Wyrwałem go na allegro za 344 PLN + koszt wysyłki !!!

Koleś wystawił 4 szt. i wszystkie rozeszły się jak świeże bułeczki ... Ja załapałem się na ostatniego !!! :cool:

Napisano

Pickerek Corral (10-35 g), koszyczki, haczyki do fileta, przyponówka, podpórka, białe, pinki, 4 kotwiczki, igła do filetów, 2 wahadłówki Mikado

Napisano

maniek, jeżeli jesteś zainteresowany to mogę Ci dać namiar na człowieka od którego kupowałem ... Razem z kołowrotkiem dostałem katalog z którego ten koleszka deklaruje się że jest w stanie wszytko sprowadzić ... !!!

Napisano

Uzupełnienie zapasów salmo thrilla o RBL, OBL i holograficzny dla testu. Do tego jakieś tam stingi i inne pierdoły.

Gość grzechuce
Napisano

kilkanascie gum, pare blach, dociazenia do blach, kilkanscie glowek jig, przypony takie tam standardowe uzupelnianie zerwanych i zakup nowych do eksperymentow

Gość grzechuce
Napisano

artone, kolega to chyba na sandacza sie wybiera :wink: