warszawa_24 Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Wracając do domu zajechałem jak zwykle do Nemo Szczecińskiego. Zakupiłem nowy spinning uniwersalny, Odrzański, zaraziłem się łowieniem okoni z mola Mikado SCR Perch 2,40 M/ 25 G za 123złoraz przekonałem się, że 2500 Shimanowskie dobrze mi wyważy te wędzisko a plecionka dopnie wszytsko na ostatni guzik Oraz praktycznie odbudowałem straty wędkarskie związane z rozwaleniem się na trasie nad jezioro pokrowca i wypadnięciu kuferka TB z wszytskimi rzeczami do zestawów końcowych feeder/karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Dziś: Haczyki 12 Owner Haczyki 14 Owner Haczyki 12 Owner z gotowymi przyponami Przyponówka 0,14 Przyponówka 0,09 lb - Browning Pieczywo Fluo Żółte - Traper Pieczywo Fluo Czerwone - Traper Konopie prażone - Traper Zanęta MvE - SuperCup Pinka I 60 pare złotych poszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 plecionkę Konger dyneema 100% żyłkę Sneck 0,27 i 0,23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Bacik Jaxon Crystalis Pole 7m używany żyłka Trabucco T-Force XPS Ridge Plus 100m 0,20 gratis: 3 duże twistery i 6 małych razem 105zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Plecionka PP 50 i 30 lbs (na gruuubom rybe) Twisterki Mister Twister po 20 szt. bialych i herbaty 10 glowek jigowych 3 gumy Storm' a Kretliki z agrafkami Haczyki do rosowek Gumy Trout Magnet Wobler Rapala X-Rap 8cm - az nie moge uwiezyc - cena 1.48 $ (cos kolo 4,5 zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 cena 1.48 $ (cos kolo 4,5 zl) To kup 50 sztuk za 250zł, sprzedawaj po 15zł na allegro i masz w kieszeń 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 o kijka trzeba dbać więc parę dni temu do zestawu dołączyła tuba cormoran'a w która wpasował się spinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Robal, smykalka do interesu, co? To byla tylko wyprzedaz, jeszcze ich tam jest z 10, moze 15, trzeba to sprawdzic jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Witam, a ja dzisiaj kupiłem feeder aviator konger cw 90 3.90m kręciołek amado axl 300 i żyłkę xtpro + cos na komary 21.30 start nad wodę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Shimano Catana BX 270ML 5-20 cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Shimano Vengeance spinning 270 M Daiwa CROSSFIRE 2550 X 110.00 zł Jaxon New Concept Line premium 0,10mm/100m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Kreciol Mitchell SX 308 Zylka SpiderWire XXX Super Mono 6 lb Ratlin' Rap 7 cm Caly zapas (5 opakowan) bialych gum Trout Magnet I jutro na Bass' y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronax Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Wędka Jenzi Artini 15-45g 188zl Kołowrotek Okuma Travertine Baitfeeder 130zl Żyłka Robinson Pro Match 20zl Pierdoly gruntowe i inne. 100zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Kamizelka muszkarska Konger , Podbierak muchowy Konger , przyponówki Trabucco Mefisto i latarka czołowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Szpule 640 m zylki Zebco OmniMono (czy cos w tym guscie) Haczyki nr 6 do robali (brazowe) Przypony z hakami 6 (zlote) Pudelko na pierdoly Wobler Rebel 3 cm - bedzie dobry na klenie (podobno przynety tej firmy sa od lat najlowniejsze w calych USA - zobaczymy...) Wobler Crank Coton 5 cm (cos jak Rattlin Rapala) Wedka Shaekspear Excotor 2 - skladowa (1,53 m) Akcja Ultralight Jutro jade po kolowrotek do "UltraLighta" i jakies paprochy i glowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Dzisiaj odwiedzilem legendarny Bass Pro Shop (w Foxboro). Ludzie tam moznaby na wycieczki chodzic i to najlepiej z przewodnikiem! Wybor ogromny, sklep ogromny wystylizowany na naturalne srodowisko - sa jaskinie, stawiki z pstragami i bassami, akwarium z karpiami, bassami pasiastymi (dobrze napisalem?), okoniami, trociami, pstragami teczowymi i innymi rybami, konkursy strzelania z luku, z wiatrowki, kursy wedkarskie i mysliwskie, wypchane niedzwiedzie, losie itp. Ale wrocmy do tematu: 3 paczki twisterow 1" - Zolty, "Bluegill", Guma Balonowa 1 paczka 2" Motoroil 2 paczki 3" - Seledyn i Ostry niebieski z rozowym ogonkiem 2 paczki takich przynet (fioletowe i seledynowe) ktore skladaja sie z glowki jigowej, gumowego korpusu i "Bucktail" - chwost w ktorym ukryty jest haczyk (nie mam pojecia jak to sie nazywa, ale podobno skuteczne) 5 obrotowek "Tournament Micro Spin" Noz do filetowania Czapeczka "Bass Pro Shop" (No musialem ja miec! ) Paczka 25 glowek jiggowych 0.9 gramowych 1 paczka 3" kopytek perlowych Mister Twister Kolowrotek do Micro Spina Zebco 202 Pudelko Plano z wyciaganymi przegrodkami na szpargaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Szybkie uzupełnienie pudełka spinningowego: wolframy 5 i 10 kg, obrotówki 3 i 4 i dwa woblerki: Jaxon Atract XTR-L 8,5 cm- taki nowy cudak boleniowy do sprawdzenia i klasyka: Salmo Hornet 4 cm w kolorze RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 dzis male szalenstwo.wedeczka g.loomis dsr822s i kolowrotek shimano sahara 1000fd oraz kilka woblerkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi559 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzisiaj od rana w sklepie i zakupiłem Spławik na świetlik (poprzednie dziś w nocy zepsułem przeszedłem po nim) 2 paczki świetlików 2 paczki stoperów 3 przypony wolframowe po 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
red20 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 kupilem latarke czolowa, nad morzem w takim namiocie co wszystko po cenie sprzedaja, latarka 32 LEDy za 8zl plus baterie 1,5zl, czysty zysk ma 4 funkcje: swieci 6 LEDow, 14, 32 i wszystkie migaja, wsumie prawie nie widac roznicy jasnosci miedzy 6 a 32 LEDy wiec moze mniej baterii bedzie zrzerac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 dzisiejsze zakupy :pare zestawow texas,carolina i drop shot fox rage , cazki do ciecia kotwic i pare drobiazgow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Nowy zakup wędka Konger Aviator i kołowrotek Mitchell Avocet II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Plecionka Fireline 270m za 120koron (~60zł) kupiłem 5 szpulek, starczy na kilka sezonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaman1111 Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Dziś z alledrogo przyszedł do mnie fotel karpiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Latareczkę TIKKA PLUS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi