Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

9 kleniowek robionych wlasnorecznie:) plus 7 w innych kolorach:) siek m czarny 3cm gloog hektor 3 cm siudak bezsterowiec niebiseski:) oby łowne były :)

Napisano

Dokładnie:) tak to jest jak sie napisze i nie przeczyta tego co sie napisało:) thx za poprawke:)

Napisano

Nakładki polaryzacyjne Jaxona - 22zł

Wiem, że to nie to samo co zwykłe, ale lansik nad wodą musi być :cool:

Prócz tego różne pierdółki i ponad 5 dych poszło, bo więcej nie mialem przy sobie :smile:

• 2 weeks later...
Napisano

Marker TB, rurka termokurczliwa, przypon fluo, żyłka TB Steel Mono, hanger , cieżarki, waga. Nie wiem jak to możliwe ale wydałem 120 zł, a miało wyjść ok. 80 :grin::shock:

Gość mikado90
Napisano

wklejanka Mikado Lexus 2.80 cw do 13 g juz przetestowany fajne dalekie rzuty mozna nim wykonywac a co do czylosci to dobrze jeszcze jej dobrze nie wyczulem ;p kilka okonkow juz wyciagnałem :)

Napisano

nikoafc, będziesz zadowolony. A już miałem wysyłać Tobie priva co byś do Szczecina przyjeżdżał, bo mają je w jednym sklepie :wink::mrgreen:

Napisano
Daiwa Infinity Q Jigger 2,7m 10-28c.w. :razz::mrgreen::mrgreen:

Musisz go konkretnie ochszcic ale jak narazie patrzac na spadki poziomu wody na wiśle to tak szybko chyba nienastapi

Napisano

Kupiłem po dwa woblery boleniowe glitter i tremor. Doszły już paczką więc na dniach testy. Wykonanie piękne a co do skuteczności czas pokaże :wink:

Napisano

Ja dziś odkupiłem od znajomego trochę wobków, dostałem też kilka gratisów.

c933e3eb844e1ccfm.jpg

Od lewej od góry: Siek-m, Salmo Minnow, Salmo Bullhead, ?, Bromba

2 kolumna: ?, Dorado Magic, Osy Sieka i na dole woblerek Wobi

3 kolumna Salmo Tiny, Salmo Hornet, Siek-M i 2 niezidentyfikowane wobki

4 kolumna to w większości woblerki na klenia Glooga oraz Siek-m + większa imitacja okonia.

Przynajmniej jestem ustawiony na kilka sezonów :smile:

Pozdr.

Napisano

Kołowrotek Team Dragon FD 920

Wędka Dragon Milenium X-Fine 2,7 2-12g

Wędka Dragon Guide Select Trill 2,95 7-28g

Napisano

odwiedziłem dziś sklepik celny i zakupiłem sobie parę drobiazgów :)

2 paczki haczyków po 80 sztuk każda

podbierak teleskopowy

siatka na ryby

w ramach opuszczenia ceny babeczka dorzuciła mi 1 blaszkę obrotówkę i spławiczek :D