Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a ja powiększylem swoj arsenał o spina fischmarker plus kolowrotek chronosal cormoran 4000 i feedera speed-masters do 70gr plus kolowrotek stradik 2500 i kombinezon na lod foxa

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

U mnie następuje radykalna wymiana sprzętu.

W tym roku zakupiłem trzy kołowrotki Okuma Octana Match RD 30 oraz dwa kijki matchowe. Cormoran PM20 Match i Shimano Vengeance Match. Oba po 420cm.

Napisano

Shimano Catana 3000 SFB

ROBINSON CARBO MIX HIGH SPEED SPIN 270cm/10-30g

Jaxon Harmony 300cm 10-30g

Jaxon Harmony 360cm 10-30g

Do dwóch powyższych jeszcze kołowrotki musze wybrać :)

Napisano
Shimano Catana 3000 SFB

ROBINSON CARBO MIX HIGH SPEED SPIN 270cm/10-30g

Jaxon Harmony 300cm 10-30g

Jaxon Harmony 360cm 10-30g

Do dwóch powyższych jeszcze kołowrotki musze wybrać :)

Wiedziałem ze ktoś strzelił 6 w totka w kotlinie kłodzkiej, teraz juz wiem kto :razz:

Fajne zakupy, a wracając do tematu, zapodałem echosondę FISHFINDER wyrzutową bez czujnika za 1/3 ceny do szybkiego sondowania dna przy brzegu. Stara zapodziałem, zostały mi same czujniki :razz:

Napisano

No więc na nowy sezon i powrót do Feedera kupiłem:

-Cormoran Speciland Medium Heavy Feeder 3,9m 25-80g

-Corcast - BR 5PiF Super Jet 3000

-Daiwa APOLLO HF 3,9m do 150g

-Regal-X BR 3500

I sporo różnych akcesori:)Myślę że na dobry początek sezonu jeszcze jakiś feeder dołączy do grona:)

Napisano

6 woblerów na Jazia/Klenia.

żyłka 0.27 11.50kg

żyłka 0,12 5 kg

8 przyponów stalowych

krętlik z agrafką

i 116zł poszło w niepamięć

Napisano
i 116zł poszło w niepamięć

a chwile które spędzisz nad wodą będą niezapomniane

Oczywiście że tak. Po to się kupuje ale rzeczy kupione zmieściły się w woreczku śniadaniowym :P

Co do żyłki to 2 kg wytrzymałości mały błąd zrobiłem sorki.

Gość tatamarcelka
Napisano

Właśnie zakupiłem bolonkę Trabucco Energhia Allround 600

Napisano

do DZIARY stronka dotyczy nowo zakupionych zabawek a nie ortografi czy zawsze musi sie trafić jakiś profesor na forum.Napisz co kupiłeś a nie czepiaj sie drobiazgów ,chyb że nie masz się czym pochwalić i robisz to z czystej zazdrości

PS:dziękuje za wytknięcie błędnej pisowni

Napisano
do DZIARY stronka dotyczy nowo zakupionych zabawek a nie ortografi czy zawsze musi sie trafić jakiś profesor na forum.Napisz co kupiłeś a nie czepiaj sie drobiazgów ,chyb że nie masz się czym pochwalić i robisz to z czystej zazdrości

PS:dziękuje za wytknięcie błędnej pisowni

Polecam regulamin forum a w szczególności pkt. 6.

" 6) Pisząc tematy i posty lub na nie odpowiadając, staraj się pisać tak, aby inni użytkownicy zrozumieli Cię i sens Twojej wypowiedzi. Staraj się stosować zasady polskiej pisowni i interpunkcji. Ograniczaj cytowanie cudzych oraz swoich wypowiedzi do przejrzystego i zrozumiałego minimum. Przed zatwierdzeniem tematu, postu, korzystaj z funkcji "Podgląd" w celu np: eliminacji błędów lub dodania dodatkowych informacji, poprawek. Dodatkowa edycja, poprawki tematu lub postu po jego dodaniu na forum, możliwa jest tylko do 30 minut po wysłaniu. "