technops Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 kołowroteczek do spina Jaxon Victus FDV 300 Jak połowisz troche daj znać jak się sprawuje, dzisiaj go oglądałem, "na sucho" wygląda i działa spoko, cena 108zł chyba więc nawet nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Wczoraj byłem trochę pomachać za okonkami i klenikami i wrażenia są całkiem spoko, nie ma się czego przyczepić jak za taką cenę Znajomy właściciel sklepu od którego kupiłem tego kręcioła zapewniał, że za taką cenę nie znajdę lepszego i do tego nikt nie zwracał ich na gwarancje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 wczoraj , mój pierwszy wolnobiegowiec, miało być coś taniego max do 100 (jaxony oglądałem) a wyszedłem z okumą tactic bf 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz9988 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 I jak wypadł test ? Dobrze. Wędka bardzo dobrze sygnalizuje brania (nawet na najgrubszej szczytówce widać lekkie puknięcia), fajnie trzyma rybę, nie jest bardzo sztywna. Spokojnie rzuca się koszyczkiem 60 + zanęta, ale myślę,że 80 gr z zanętą też by poleciał. Ogólnie wędka jest warta swoich pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Torba Jaxon UL-TO01 oraz podbieraczek Jaxon METAL SAFE 190cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja dziś dokonałem zakupu wędki KONGER IMPACT TELE MATCH 4,5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 technops, Jednak nie kupuj tego Jaxon Victus FDV 300 po kolejnych wypadach jakoś dziwnie rozmawiał ten kołowroteczek heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzięki za info, już zdecydowałem się na DAIWA CROSSFIRE X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Parę dupereli do sprzętu i tyle mamony...kto powie, że wędkarstwo to tanie hobby? ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerwony Diabeł Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Kołowrotek Penn Slammer 760L. Karpie mogą już zacząć się bać, bo to już drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Shimano Catana 2500 FB Team Dragon Spinn 0,22mm Przypony stalowe Dragon Surfstrand Jaxon Satis, Gnom, Velta, Muran Czyli przepraszamy się ze spiningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Spro red Arc 10200 Tuff body. Nowa maszynka do spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Pokrowiec trzy komorowy na wędki, pudełka dwustronne na przynęty spinningowe, wiadro do zanęty, sito do przecierania zanęty, drabinki na przypony, bat 3m dla mojego siostrzeńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
te0 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Zanęta Traper Feeder Salmo Minnow 6RR Salmo Hornet 5GT Salmo Hornet 3DB Salmo Frisky 7SBO Agrafki Stan-Mar Żyłka Dragon HM80 0.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Po reklamacji Mikado Purple Rain Match 3,90m (złamał się środkowy segment) otrzymałem wędkę Mikado SCR S-Match 3,90m i jak dla mnie jakość jej wykonania jest znacznie lepsza niż poprzedniczki, trochę sztywniejsza i wyższe cw ale mojej Pani raczej to nie będzie przeszkadzać a raczej ułatwi wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSS Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 wedka mikado trython feeder do 100g i kolowrotek robinson chester match 406 ktory w pon idzie do reklamacji bo zle jest spasowane na kablonku ta prowadnica do zylki i wcina sie zylka w szczeline. a moglem doplacic 30 zl i kupic shimano catana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 LSS, może ta śrobka co jest wkręcona w rolke jest niedokręcona miałem tak że po pewnym czasie używania kolowrotków luzowały sie lub wykręcały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSS Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 LSS, może ta śrobka co jest wkręcona w rolke jest niedokręcona miałem tak że po pewnym czasie używania kolowrotków luzowały sie lub wykręcały sprawdze to zgodnie z sugestia aczkolwiek ta druga sruba trzymajaca kablonek tez musialaby byc poluzowana bo caly kablonek ma luz...dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 dzisiaj kupiłem dwa karpie po 3 kg bo nie umiem ich złowić a uwielbiam je skrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 dziara, u rybaka wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Buszując jak zwykle po allegro w poszukiwaniu sprzetu natrafilem na ciekawe okazje:)A są to: -Dragon Fishmaker 1130i za 249zl nowy -Dragon millenium HD perch 245 4-18g za 117zl nowy:) i takim to sposobem kompletuje sobie sprzecik na drapiezniki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemoo90 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 wedki 2 sztuki JAXON harmony carp 3.6/3 lbs. Solidnie wykonane, wytrzymałe a przy tym również ładnie czuć rybkę. Polecam 5/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSS Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 od reki w sklepie wymieniony uszkodzony robinson chester match na konger impact 930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Kołowroteczek Dragon VIPER RD 820i oraz dałem się namówić na Rod pod wędki Kongera...badziewie jakich pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 dwie karpiówki daiwa black widow 3,60m 2,75 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi