Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kołowroteczek do spina Jaxon Victus FDV 300

Jak połowisz troche daj znać jak się sprawuje, dzisiaj go oglądałem, "na sucho" wygląda i działa spoko, cena 108zł chyba więc nawet nawet.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Wczoraj byłem trochę pomachać za okonkami i klenikami i wrażenia są całkiem spoko, nie ma się czego przyczepić jak za taką cenę ;) Znajomy właściciel sklepu od którego kupiłem tego kręcioła zapewniał, że za taką cenę nie znajdę lepszego i do tego nikt nie zwracał ich na gwarancje.

Napisano
I jak wypadł test ?

Dobrze. Wędka bardzo dobrze sygnalizuje brania (nawet na najgrubszej szczytówce widać lekkie puknięcia), fajnie trzyma rybę, nie jest bardzo sztywna. Spokojnie rzuca się koszyczkiem 60 + zanęta, ale myślę,że 80 gr z zanętą też by poleciał. Ogólnie wędka jest warta swoich pieniędzy.

Napisano

Shimano Catana 2500 FB

Team Dragon Spinn 0,22mm

Przypony stalowe Dragon Surfstrand

Jaxon Satis, Gnom, Velta, Muran

Czyli przepraszamy się ze spiningiem. :grin:

• 2 weeks later...
Napisano

Pokrowiec trzy komorowy na wędki, pudełka dwustronne na przynęty spinningowe, wiadro do zanęty, sito do przecierania zanęty, drabinki na przypony, bat 3m dla mojego siostrzeńca

Napisano

Zanęta Traper Feeder

Salmo Minnow 6RR

Salmo Hornet 5GT

Salmo Hornet 3DB

Salmo Frisky 7SBO

Agrafki Stan-Mar

Żyłka Dragon HM80 0.20

Napisano

Po reklamacji Mikado Purple Rain Match 3,90m (złamał się środkowy segment) otrzymałem wędkę Mikado SCR S-Match 3,90m i jak dla mnie jakość jej wykonania jest znacznie lepsza niż poprzedniczki, trochę sztywniejsza i wyższe cw ale mojej Pani raczej to nie będzie przeszkadzać a raczej ułatwi wędkowanie.

Napisano

wedka mikado trython feeder do 100g i kolowrotek robinson chester match 406 ktory w pon idzie do reklamacji bo zle jest spasowane na kablonku ta prowadnica do zylki i wcina sie zylka w szczeline. a moglem doplacic 30 zl i kupic shimano catana....

Napisano
LSS, może ta śrobka co jest wkręcona w rolke jest niedokręcona miałem tak że po pewnym czasie używania kolowrotków luzowały sie lub wykręcały

sprawdze to zgodnie z sugestia aczkolwiek ta druga sruba trzymajaca kablonek tez musialaby byc poluzowana bo caly kablonek ma luz...dziadostwo.

Napisano

Buszując jak zwykle po allegro w poszukiwaniu sprzetu natrafilem na ciekawe okazje:)A są to:

-Dragon Fishmaker 1130i za 249zl nowy

-Dragon millenium HD perch 245 4-18g za 117zl nowy:)

i takim to sposobem kompletuje sobie sprzecik na drapiezniki:)

• 2 weeks later...