Krah Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Wielki namiot 6 osobowy z wysokim przedsionkiem Teraz nie bede musiał rozbijać namiotu a osobno altanki żeby było gdzie siedzieć przy złej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narinx Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 namiot 4, śpiwory, krzesełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Jexon Arcadia Match 3,90 nie górna półka ale tylko na jedno łowisko gdzie moja matchówka się nie sprawdza bo jest za wysoka:) Do tego zestaw Żyłek do wszystkich wędek i jakieś spławiczki:D Moja żona już nie wytrzymuje napływu kurierów Korci mnie jeszcze polarek ze sklepu forumowego ale wstrzymam się do następnej wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brosaczony Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Wstrzymywałem się z zakupami do Rybomanii w Poznaniu. Niestety nie było tam niczego w dobrej cenie. Kupiłem tam kilka pierdół: - quick cone- czyli fajny tłoczek do zanęty, który każdy ze sprzedawców twierdzi, że ma, ale akuratnie nie ma i przez to w sumie trudno go było znaleźć, tym bardziej jak się nie zna nazwy:) - żyłka Fiume match -pellet expander Ringier i śliczny różowy wypychacz (nie pytajcie dlaczego, bo nie wiem 😊) - przyrząd do wiązania haczyków A potem w moim sklepie wędkarskim: - Wędkę York Axion match 3,9m - Kołowrotek Mikado Ace Match 3006 - Spławiki do matcha w tym Drennan Crystal z akcesoriami - Pokrowiec na wędki trzykomorowy Albatros - i różnościowe różności... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Dziś kurier przywiózł stoliczek do SkyPoda i czapeczkę A co najciekawsze to bez uzgodniena ze mną,gdyż zrobiłem zamówinie miesiąc temu i towar doszedł ale nie wysłali tych rzeczy,bo nie mieli na stanie. Ale jestem mega zadowolony bo i wysyłka gratis. Sklep Rocwold. http://http://images78.fotosik.pl/447/848234f4fb2c7402med.jpg[/IMG] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusszr Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 W końcu wymieniłem Fishin Buddy na Humminbirda 788 HD DI Combo. Kombinuję teraz jak konstrukcję nośną z Fishin Buddy wykorzystać do Humminbirda. Praktycznie jestem na finiszu. Będę miał ekran i przetwornik w jednym kawałku, tzn. podobnie jak w Fishin Buddy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Kilka drobiazgów do spławika, a kasa pękła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusszr Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Dwa kołowrotki Abu Garcia 304i RD Match w niezłej cenie 249zł/szt. Będą wykorzystywane do spinningu. Nie lubię robić podkładów w głębokich szpulach. "Bebechy" w Abu seria 300 są takie same niezależnie od tego czy jest to kołowrotek do spinningu, czy do odległościówki. Kupiłem również akumulatorek żelowy 12Ah do mojej nowej echosondy. Ciężkie jest życie wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxis Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Kijek Msx ,zapas softów 13,5cm,drutów 0,5m na 11kg,i chyba wiadro kotwic do dozbrojek...:) Niebawem pierwszy maja i desant.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaello100 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 O 5/4/2007 o 19:44, Gość wobler129 napisał: Ja w tym sezonie kupiłem: Wędkę Mikado Lexus Saphhire 220cm. 1-7g. Kołowrotki: Shimano Catana 2500FA, Shimano Super GT 1000 FA, Okuma Payback FD 30 Żyłki - Dragon Camou 0,16 x2 Strofft 0,14 x2, Dragon Mimicry Carp 0,23 i 0,25 Haczyki - tutaj już nie pamiętam Koszyki zanętowe z rurkami anty splątaniowymi x20 Woblery do 5cm. pstrągowe oraz kleniowo - jaziowe około 40 sztuk Twistery rippery kopytka główki jigowe itd. około 100 sztuk Zanęty, dodatki zanętowe, atraktory, przynęty w puszkach itd. Tyle kupiłem może o czymś jeszcze zapomniałem ale raczej większość jest no to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusszr Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Wczoraj kurier dostarczył mi wędzisko odległościowe Shimano Beast Master BMAX 42F. Bestia jest najdelikatniejszym wędziskiem w mojej kolekcji odległościówek. Zauważyłem, że firma Shimano jako jedna z nielicznych podaje rzeczywistą wagę swoich wędzisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boss7 Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Wczoraj przyszedł pokrowiec na moje feederki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master1 Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Ja kupiłem sobie feedery Jaxon Arcadia jeden do 120 g a drugi do 90 g wyrzutu, miałem brać inną firmę lecz zrezygnowałem gdyż chcę zobaczyć jak się łowi na feedera, na pickera teleskopowego nie miałem problemów,a feeder to dopiero będzie testowany, więc wolę coś połamać za 80 czy za 100 złotych niż za 200 albo 300 :D. kupiłem do tego jeszcze haczyki Gamakatsu i wypychacz do haczyków ( mam 3 ale jakieś takie magiczne,że nie wiem zbytnio jak się nimi posługiwać ) Jak mi podejdzie łowienie feederem to sobie jakiś lepsiejszy sprawię, na razie te będę traktował jako poligon doświadczalny :D. Aczkolwiek przeraża mnie to,że się tak uginają pod ołowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 W końcu przybył kurier, a wraz z nim moje zamówienie Sito na kocioł wydaje się mega solidne oraz jestem mega zadowolony z kosza do sztycy! Jestem w szoku jego wykonania i materiału Koszuleczka oczywiście gratisik jak, to często u nich bywa i mega plus im za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 A do mnie dotarł kurier z oczekiwaną kamerką podwodną. Teraz żadna ryba się nie ukryje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Jak tu się nie pochwalić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 No to i ja coś zakupiłem , wędka DAM , kołowrotek DAIWA , plecionka + dodatki Cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 19 Lipca 2016 Share Napisano 19 Lipca 2016 Dzisiaj kupiona Linka, Podkład i Przypon a jutro zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuz1u Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Meppsy, mini koguty, twistery Te czarne koguciki super na okonie (potwierdzone!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_R Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Kombinezon firmy Graff, w którego skład wchodzi: 1. Kurtka http://graff-team.com/pl/kurtki/18-613-ob.html 2. Spodnie ogrodniczki http://graff-team.com/pl/spodnie/25-713-ob.html 3. Rękawice http://graff-team.com/pl/akcesoria-i-dodatki/33-013-ob.html Niestety nie miałem możliwości w mojej okolicy czegoś takiego przymierzyć, więc dopiero dziś w domu dokonam mierzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik91 Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 kijek http://www.sezonnaleszcza.pl/dragon-viper-hd-pike-35-275-cm-10-35-g-p-7321.html mlynek http://www.sezonnaleszcza.pl/dragon-nano-lite-xt60c-fd-1030i-p-6087.html musialem sie pochwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guma Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Ja ostatnio dostałem kamizelkę ratunkową pneumatyczną. Jak myślicie zbędny gadżet, czy rzecz niezbędna? Postanowiłem zrobić mały test: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Żadna kamizelka ratunkowa nie jest zbędnym gadżetem. Jeśli chodzi o kamizelki asekuracyjne to "zdania uczonych są podzielone" . Pneumatyczna zajmuje mniej miejsca i mniej krępuje ruchy niż tradycyjny "korek". Wadą jest że w czasie obfitych i długotrwałych opadów potrafią się napełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 29 Października 2016 Share Napisano 29 Października 2016 I oto mój ostatni zakup w tym roku , mam nadzieje że ostatni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Witaj wśród wodniaków Kiedy sandaczowe testy na Królowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi