sabat69 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam wszystkich.Mój ostatni zakup (udany zresztą) to plecak wędkarski firmy CORMORAN. Jest wygodny , obszerny i całkowicie spełnia swoją funkcję. Posiada 5 dużych pudełek i 3 mniejsze.Wyposażony jest w szereg bocznych kieszeni zamykanych na suwak i jedną przednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Screamer Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzisiejsze przygotowania Szczupaki 2009 Efekt pudełko, 23 gumy berkley w romiarze 6-9cm oraz 2 wobki graits Dodam ze gumy wygladaja bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Widziałem podziwiałem ,plecak marki CORMORAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 wreszcie składki opłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korzeniek Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja dzisiaj zakupiłem wędke kołowrotek od kumpla( niewpełni sprawny jak możecie pomóc napiszcie http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=118729#118729 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzisiejsze przygotowania Szczupaki 2009Efekt pudełko, 23 gumy berkley w romiarze 6-9cm oraz 2 wobki graits Dodam ze gumy wygladaja bardzo fajnie Obrazek na allegro kupiles ? mniej wiecej w jakiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Screamer Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzisiejsze przygotowania Szczupaki 2009Efekt pudełko, 23 gumy berkley w romiarze 6-9cm oraz 2 wobki graits Dodam ze gumy wygladaja bardzo fajnie Obrazek na allegro kupiles ? mniej wiecej w jakiej cenie Tak na allegro cena za gumy w rozmiarze 8-9cm to koszt około 1,70-1,90zł za sztukę Link do aukcji dodam że schodzą jak świeże bułeczki RIPPERY BERKLEY http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2551845&gr_id=17838 Widzę że jest trochę mniej ale wkrótce sprzedawca powinien wystawić nowe [ Komentarz dodany przez: sinus: 10-04-09, 08:46 ] link do allegro podpisałem za ciebie, na przyszłość niepodpisane linki spowodują usunięcie posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Wedka Shimano Catana BX300 MH, Kołowrotek Shimano Catana 4000FA , A do tego kilka gnomów 2, algi 2 , kilka blach z serii Effzett DAM 4 na szczupłego i pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Książkę Johna Wilsona "Jak złowić lina?" oraz torbę wędkarską Konger http://allegro.pl/item592387844_nowosc_2008_super_torba_wedkarska_konger_tanio.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 kupiłem a raczej zrobiłem sobie rakiete zanetowom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzisiaj przyszła do mnie paczka a w niej: Team Dragon 3-14 2.75m A także 10 meppsów w rozmiarach 00 i 0 i kilka Dam także w tych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Znowu tarabaniłam się 100km do Wrocka, więc przy okazji małe zakupy: - żyłka Trabucco T-Force Special 0.255 - paczka suszonej krwi, - haczyki karpiowe 06 i 02, - ciężarki łezki i płaskie od 10g - 25g, - kotwiczki w trzech rozmiarach oraz kółka łącznikowe Ale co najważniejsze na zakupy zabrał mnie roman gawlas, za co serdecznie dziękuję Spotkanie super, niestety jak zwykle za krótkie. A i w prezencie urodzinowym dostałam przepiękne woblery własnej roboty, w dodatku jeden z nich z naturalną skórą kiełbia (chyba dobrze pamiętam). Bardzo, bardzo dziękuję Panie Romanie Zaraz zabieram się za zbrojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Tomek1988, mozna wiedziec ile dales ? a ja odebralem daiwe apollo 3.3m 40-90g do zywco/gruntu za stowke z przesylka kurierska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Screamer Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Damian21 i jak wedeczka ok ?? Bo mam zamiar kupić daiwe apollo tylko że 5-40g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Tomek1988, mozna wiedziec ile dales ? Damian21, Za kija dałem 390 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Za kija dałem 390 zł. A za blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 A za blaszki Blaszki mepps kupowałem na allegro i razem z wysyłką za 10 sztuk zapłaciłem 90zł dodam że sama przesyłka kosztowała 15 zł. A za 6 błystek DAM zapłaciłem 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastor Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 wczorajsze zakupy: Salmo Slider, Skinner, Thrill-będzie teścik. Kilka Kopyt+główki Mustad Anti-Snag i Gamakatsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Thrill-będzie teścik u mnie z przynęt boleniowych niestety jest na ostatnim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 to sie pochwal rakietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Dzisiaj otrzymałem kolejne paczki a w nich trochę woblerów klenio-jaziowych i to co powinien posiadać każdy forumowicz czyli koszulkę haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Widze zbroisz sie Tomciu,ale nad wada i tak dostaniesz baty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Widze zbroisz sie Tomciu,ale nad wada i tak dostaniesz baty haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Widze zbroisz sie Tomciu,ale nad wada i tak dostaniesz baty Hahaha dobre sobie i tak wiadomo kto będzie najlepszy nad wodą haha A ty DAWID, się nie śmiej bo ty też dostaniesz baty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 A ja dziś kupiłem sobie; -kulki proteinowe "magic rose"fish point 16mm 250mll -kuleczki proteinowe "jahoda"Top secret 10mm 400g -nić PVA "30plus"Carp system 15metrów -przypony włosowe chub na hakach 10x2szt -igła do kulek długa "attak" Łącznie 57,30 poszło........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi