Szyszek Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 albo można też na www.imageshack.us bez rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 o mamuniu... kiedy ja przestanę kupować worki z zaprawi, klejami, profile, płyty KG, glazury i inne budowlane szmelce, a zaczne kupować w wędkarskim? odp. najprędzej na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Dzisiaj odebrałem kijek okoniowy alternatywa dla Team Dragona. Wydaje się mieć znacznie lepszą pracę i jest świetnie wykonany. SHOGUN Testy przejdzie w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rydzu112 Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Moż ktoś już na forum opisywał to cudo (uwalniacz przynęt spinningowych SNAGAWAY) ale naprawde jest to urządzenie godne polecenia . Będąc na rybkach a wszczególności podczas spiningowania wielokrotnie za pomocą tego wynalazku uratowałem drogie przynenty. Koszt tego wynalazku to ok. 69 zł ale bardzo szbko zwaracają się koszty zakupu podaje link gdzie można obejżeć filmik jak to działa http://www.wilex.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 rydzu112 a nie niszczy on woblera? Gdy złapie go w połowie np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rydzu112 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 a nie niszczy on woblera? wobler129, powiem ci ,że tu mnie zaskoczyłeś tym pytaniem - hmmmmm........ nie wiem bo raczej żadko używam woblerków , ale na innych przynętach sprawdza się prawie w 100 proc. [shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 ale na innych przynętach sprawdza się prawie w 100 proc. A na jakich odległościach potrafi dojść do przynęty? Daje rade na 20 metrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rydzu112 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 A na jakich odległościach potrafi dojść do przynęty? Daje rade na 20 metrach? Ja spininguję tylko z łodzi więc podpływam pod zaczep pare metrów no i wyrywam chwasta , ale na szpuli jest 35 metrów atestowanej linki o wytrzymałości 36 kG więc może to działa na taką odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 No to rozpocząłem kompletowanie sprzętu, aby od przyszłego roku móc zacząć bawić się spiningiem. Na początek zakupiłem to: Mam nadzieję, że do wiosny skompletuję co potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Dziś zrobiłem baardzo duże zakupy 2 główki 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Shimano gt 4000 RB. plus czapka z nausznikami na nocne wypady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Shimano gt 4000 RB. plus czapka z nausznikami na nocne wypady.Lary a co szykujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Shimano gt 4000 RBJak się sprawuje na "sucho" no chyba, że go już testowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Jeszcze nie miałem moźliwości przetestowania na such super. Znajomy ma dwa tylko że z łożyskami RA testuje go drugi sezon na gruncie jest bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 16 Października 2007 Autor Share Napisano 16 Października 2007 Wlasnie zakupilem Shimano Speedmaster 180 cw. 3-12gr. Pierwsze testy nad woda (tylko 10min bo sie robilo ciemno) byly bardzo fajne Podoba mi sie wedka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 a ja kupiłem sobie twistera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 a ja kupiłem sobie twistera To nawet mniej niż ja Ale ok juz wracamy do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Mam nadzieję, że do wiosny skompletuję co potrzeba. Jeśli chodiz o Wisłe w Zabrzegu to polecam kopytka białe z czarnym grzbietem i czerwonym przodem Bardzo porzadane wsrod zabrzeskich szczupakow 2 sztuki ( daje na oko 80cm z krotkich obserwacji wyskoków ponad lustro wody) się juz pokusiły.. ale niestety spinaja mi sie caly czas... A jeśli chodzi o zakupy: to 5 główek 3g, 2 10g, paczke gumek(skojarzenia nie wskazane )podbierak, no i najwazniejsze PRZELOTKE wymienilem .. po "drobnym" wypadku przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 ale niestety spinaja mi sie caly czas... No to jak łowisz na gumki to możesz do nich robic dozbrojki z kotwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 No to jak łowisz na gumki to możesz do nich robic dozbrojki z kotwiczek Nie, lepiej nie bo w tedy często trzeba szczupaki zabierać do domu. Po prostu nie rób luzów żyłki w czasie holu i nie przesadzaj z tempem zwijania linki. Nie zwijaj ryby na chama. I to powinno wystarczyć. Tylko trochę więcej umiejętności i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 Jak ryba skacze, szczytowka w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 hexman dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 bboobb, jakby co to na PW moge udzielic wiecej informacji Albo wogole na wspolnym wedkowaniu sie moze kiedys spotkamy Tomek_N, wobler129 Dzieki! takie informacje napewno mi sie przydadza. Wiec na raz nastepny bede sie stosowal do tego wszystkiego element52, z dozbrojkami sie nie bede bawil bo po pierwsze: brak czasu, po drugie jak to powiedzial wobler: czesciej trzeba zabierac szczupaki do domu... ( ale za wszelkie pomoce dziekuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 ...nie wiem czy jest sie czym chwalic, ale zakupiłem dziś 2 główki 20g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Nowy Haczykoprzeglądacz... w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi