enduro Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 właśnie odebrałem kartę. teraz członkowskie i składki w PZW i jazda.
element52 Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 No to gratuluję Ja będe dopiero zdawał za tydzien 11.07.2007.
Gofer Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 No to napisz jeszcze co powiedział egzaminator jak mu takim tekstem pojechałes Dogadaliśmy się i pytania zaczął "normalne" zadawać. To pierwsze było związane z przygotowanem stanowiska, nie pamiętam dokładanie ale sprawiło mi spore problemy. Patrząc z perspektywy pewnie też było proste. Na tych egzaminach tylko takie są, wiec pretendenci powinni spokojnie podejść do sprawy jeśli mieli choć dwa razy regulamin w ręku.
Pi Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 Tomek_N, dzięki za ten post. Rozwiązanie niemieckie bardzo mi się podoba, chętnie widziałbym coś takiego u nas. A w Polsce mamy tak: przychodzisz, płacisz za egzamin którego nie ma i już jesteś ...członkiem
madi Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 chętnie widziałbym coś takiego u nas.A w Polsce mamy tak: przychodzisz, płacisz za egzamin którego nie ma i już jesteś ...członkiem Rozsądny facet z Ciebie To karta wędkarska, i czy chcemy czy nie prawo obowiązuje; tylko niestety jest często zbyt późno by je egzekwować , zbyt wielu kłusoli i pseudo wędkarzy (nawet jak zdali czy nie zdali a załatwili) nie szanuje ryb i tym samym środowiska naturalnego wypełniając sobie zamrażalnik i/lub też spiżarnię z rybkami w słoikach Smutne, ale prawdziwe
element52 Napisano 11 Lipca 2007 Napisano 11 Lipca 2007 Ja dzisiaj zdałem egzamin na karte wedkarska Może nie było takie łatwe ale był test wyboru (a.b.c.) Może jutro pojade reszte spraw załatwic i najpozniej na poniedziałek bede miał karte
maniek Napisano 11 Lipca 2007 Napisano 11 Lipca 2007 najpozniej na poniedziałek bede miał karteNo to witaj w tej bandzie wedkomaniaków.
madi Napisano 11 Lipca 2007 Napisano 11 Lipca 2007 Ja dzisiaj zdałem egzamin na karte wedkarska Gratuluję
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.