Skocz do zawartości
tokarex pontony

Forma egzaminu

Yerku

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
No to napisz jeszcze co powiedział egzaminator jak mu takim tekstem pojechałes :wink:

Dogadaliśmy się i pytania zaczął "normalne" zadawać. To pierwsze było związane z przygotowanem stanowiska, nie pamiętam dokładanie ale sprawiło mi spore problemy. Patrząc z perspektywy pewnie też było proste. Na tych egzaminach tylko takie są, wiec pretendenci powinni spokojnie podejść do sprawy jeśli mieli choć dwa razy regulamin w ręku.

Napisano

Tomek_N, dzięki za ten post. Rozwiązanie niemieckie bardzo mi się podoba, chętnie widziałbym coś takiego u nas.

A w Polsce mamy tak: przychodzisz, płacisz za egzamin którego nie ma i już jesteś ...członkiem :oops:

Napisano
chętnie widziałbym coś takiego u nas.

A w Polsce mamy tak: przychodzisz, płacisz za egzamin którego nie ma i już jesteś ...członkiem :oops:

Rozsądny facet z Ciebie :wink: To karta wędkarska, i czy chcemy czy nie prawo obowiązuje; tylko niestety jest często zbyt późno by je egzekwować , zbyt wielu kłusoli i pseudo wędkarzy (nawet jak zdali czy nie zdali a załatwili) nie szanuje ryb i tym samym środowiska naturalnego wypełniając sobie zamrażalnik i/lub też spiżarnię z rybkami w słoikach :sad:

Smutne, ale prawdziwe :???:

Napisano

Ja dzisiaj zdałem egzamin na karte wedkarska :mrgreen: Może nie było takie łatwe ale był test wyboru (a.b.c.) Może jutro pojade reszte spraw załatwic i najpozniej na poniedziałek bede miał karte :mrgreen::wink::mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.