Skocz do zawartości
tokarex pontony

Podlasianie - umawialnia na ryby

MagnuM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sumiki tam sa na pewno, warto zastawić się z pijawką to sprawdzona przynęta w tym regionie. Co do węgorza to powodzenia :wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Będę tam z bratem, i raczej rosóweczki pójdą w ruch, 3 nocki mamy także mam nadzieję... :P

Keri, jaki ciężarek na grunt w tym rejonie Narwi ? 60 g wystarczy żeby nie spływał z nurtem?

Napisano

Dobrze Ci radzę z tymi pijawkami, kupisz je "w dobrym" sklepie wędkarskim.

Co do ciężarka to nie za bardzo pomogę ale wydaje mi się ze uciąg teraz przy niskim stanie wody jet niewielki i te 60g wystarczy. Warto jednak mieć ze sobą i inne gramatury.

Napisano

W Narwi padają takie szczupaczki 50-60 cm, jest coraz więcej brań tak więc i większa szansa że i te większe się wreszcie ruszą.

Chociaż mój ojciec wczoraj wyjął szczupłego 94cm na żywca, piękna sztuka aż mu go zazdroszczę.

Napisano
na jakich odcinkach Narwi łowisz?
głównie choć bardzo ogólnikowo mówiąc to okolice Tykocina, odcinek 10km w górę i 15km w dół. :wink:
  • 7 months later...
Napisano

I jak poszłow górnej Narwi? Wziął jakiś sumik? Szukam jakiegos spokojnego łowiska z dala od zgiełku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.