kaczor Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Witam [/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Witam. Pierwsze zdjęcie , kolega Piotrek 120kg. żywej wagi . Lód 5-7cm. Drugie zdjęcie , miejscowy , biorą wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 kolega Piotrek 120kgCzy to aby bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Witam Czy to aby bezpieczne? Wszyscy wiemy , że nie , ale czegóż się nie robi dla ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Jeszcze troche fotek z mojego łowiska okoniowo jaźiowego super woda tylko patrzeć wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Witam Dublet. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/417ef39054d92402.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 no, popatrz, jak to dzidzia za masią pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Dublet. Jak to możliwe to co to za zestaw był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Witam Tomaszek ,spokojnie ,mormyszka wolfram z jednym hakiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Tomaszek ,spokojnie ,mormyszka wolfram z jednym hakiem .No ja się domyślam że z jednym i właśnie dlatego się zastanawiam jak to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 witam Postaram się wstawić zdjęcia w normalnej rozdzielczości, dokładnie widać.Pierwszy zahaczył się mały , w ten sposób , że haczyk wystawał i najpewniej przy zacięciu doczepił się drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Teraz chyba widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Widać, widać, że to nie zestaw śledziowy Tomaszek pewnie zawiedziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Tomaszek pewnie zawiedziony Chciałeś oczywiście napisać - "zdziwiony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekwidawa Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 płoć 40 cm. 0.95 Kg. złowiona dzisiaj na czerwonego robaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 grzesiekwidawa, plotka piekna ale czekaj doroslo wygladasz jak na 15-to latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekwidawa Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 grzesiekwidawa, plotka piekna ale czekaj doroslo wygladasz jak na 15-to latka hehe zapomniałem dopisać że to ojciec złapał heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Mi ta płotka bardziej przypomina jazia, ale zdjęcie nie wyraźne i moge sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Ja stawiam ze to jest mieszaniec jakis do ploci w polowie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekwidawa Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 nie to jest płoć, tylko tak pod kątem ustawiona, jutro zrobie zdjęcie z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Kto dziś rano nie zaspał ten coś złapał ,ja zaspałem ,a mój kolega Paweł polapał, Taki Odrzański "maluszek" 8kg 70cm połakomił się na kulke "tygryska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Wow - piękny! Taki prosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Dzisiaj byłem z rodzinką nad jeziorem Bełdany i udało nam się zobaczyć jak stado dzikich polskich koni przyszło do jeziora napić się wody i zrobiłem fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 to są jeszcze dzikie konie w Polsce poza bieszczadami? E super zazdroszczę, bo to musi byc niezapomniany widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi