Homegeon Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 małe koniki Tarpany a w bieszczadach to nie wiem czy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 A ja zaopserwowalem takie zjawisko Mam pytanie co one robia? Zeby wejsc na kladke musialem postawic buta obok zakochanej pary ale tylko samiczka sie lekko zlekla a samiec dalej dzielnie walczyl nie zwazajac na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Mam pytanie co one robia?Wiosną u wielu zwierząt można zaobserwować tz zapasy miłosne małe koniki Tarpany No niestety Tarpany wygineły jakieś ok. 200 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Zartowalem maniek a teraz pora na gorzkie zale Lin jeszcze na moich lowiskach nie zeruje a wykozystywalem kazdy wolny dzien...Sasiedzi pomysleli pewnie ze jestem chory psychicznie bo o 5 rano na pierwsze lowisko i do zmroku jeszcze dwa inne (lowiska) z przerwami tak przez tydzien...Bez lina niestety.Byly leszcze,plocie,krapie,wzdegi ale czym one sa w porownaniu do takiego lina zlowionego na bata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Obiecane zdjécia z dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Jeszcze z przed dwóch dni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 29 Kwietnia 2007 Share Napisano 29 Kwietnia 2007 Wypuscili mnie ze szpitala, to trzeba było odpocząć na łonie natury po stresach i dwa podwodne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 Ślicznotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Artech ale ładnie Ci bolek zapozował do tej fotki. Super zdjęcie. Trini dobrze, że kijanki sa czarne bo można by pomysleć że to zdjęcie nie z wody a z mikroskopu i nie koniecznie w tematyce wędkarskiej Tak mi się skojarzyło. Nie wiedzieć czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 wschód słońca na Śniardwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 szkoda, że takie małe to zdjęcie ślicznie tam . najlepiej wychodzą 1024/768 bądź 1600x1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Fotki zostały zrobione podczas pobytu w Norwegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Atak z powietrza i sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Maniek gdzie robiłeś to zdjęcie ? Nad Szczecinem ten sterowiec przez 5 dni latał, podczas zlotu żaglowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Artech to teraz lata nad moim niebem we wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 artech i maniek - w Trzcielu jeszcze go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 A tu parę foto z jeziora "Żydowskie" gdzie próbuję łowić karpie: A tu wzmagania z tyczką na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Wobler fajne fotki ,ale fajniejsza data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 maniek kurna znów mi się miesiące pomieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Dziesiejsze zdjęcia z Kerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Dziesiejsze zdjęcia z Kerry No Tomaszek toś odwalił widokówki Po fotach widzę, że pogoda sprzyjająca, bynajmniej w dzień, no i to niebo takie cudne prawie jak moje w ostatnich dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Po fotach widzę, że pogoda sprzyjająca,Nic bardziej mylnego. Pogoda fatalna bo wiatr wiał (nadal wieje) że aż łeb chciało urwać. Nie muszę chyba nic więcej mówić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 madi napisał/a: Po fotach widzę, że pogoda sprzyjająca, Nic bardziej mylnego. Pogoda fatalna bo wiatr wiał (nadal wieje) że aż łeb chciało urwać. Nie muszę chyba nic więcej mówić.... Nie no ja już się przyzwyczaiłam, do Twych ekstremalnych warunków pogodowych w tym właśnie ten wicherek No ale Tomaszku, fotki przecudne, na których aura wygląda na bardzo przyjazną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 ja już się przyzwyczaiłam, do Twych ekstremalnych warunków pogodowych Heh - widać na odległość łatwiej się do nich przyzwyczaić niż na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 madi napisał/a: ja już się przyzwyczaiłam, do Twych ekstremalnych warunków pogodowych Heh - widać na odległość łatwiej się do nich przyzwyczaić niż na miejscu No Tomaszku dobra rada: ciepłe gatki, czapka i szaliczek Jak to mawia moja Babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi