piotr chorzów Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Jak jest otwarta rybaczówka w listopadzie od 6-17 - czy coś się zmienia Zapowiada się pogoda w kratkę to i brania powinny być dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 jutro wypad na 2 dni na zywca i trupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 gdzie bedziesz siedziec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Wymysłów plaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 ja też uderze jutro rano na plażę ale tą przy bunkrach i prawdopodobnie w niedzielę od poludnia do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Koledzy są jeszcze łodzie na wodzie,można wypożyczyć i jak tak,to od której godziny chodzi mi o jutrzejszy dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 w sobote masakra ludzi jak w kosciele na 19:00 ful od wymysłowa i chyba z 30 łudek na wodzie musiałem jechac na przeczyce bo miejsca na 6 wendek nie było - zarybili sandał szczupły karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 a efekty mieli na kozlowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Efeków zero i w sobotę i niedzielę. Karp nawet nie ruszył od zarybienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 w niedziele byłem. Nie bierze biała ryba wcale, jeden odjazd sandacza. Mam pewną teorię na temat kozłowej, sprawdzę ją i dam odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 posprawdzałem co i jak, mam dobre info odnosnie koziej, nie łowią tych karpi z zarybienia bo po prostu ten karp nie chce brać i już nie ma po nim śladu w miejscu zarybienia. Rozmawiałem z bywalcami emerytami i ochoczo mówili o tym że nikt nie złowił ani jednej sztuki z zarybienia więc jest szansa że przetrzymie ten karp zimę Ja osobiście złowiłem tylko jednego leszczyka takiego powyżej 30 cm. Ryba nie współpracuje ale to i może dobrze, chyba wybrała się na zimowanie. Mam nadzieje że nikt im nie zakłóci spokoju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 A jeśli chodzi o drapieżnika,to sandacz w ten weekend zero pstryknięcia,jedynie szczupak w miarę gryzł kilka drobnych (nie wymiarowe) i jeden kolegi na 67cm.W tamtym tygodniu siadły dwa sandacze 70cm i drugi 53cm i kolega szczupaka na 52cm,myślę że jeszcze się popływa,a pogoda ma być w miarę fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Witam. A łodzie na Kozłowej do kiedy są na wodzie?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Wczoraj : Jeden leszcz +50 cm Szupłe 2 x 54 cm, 1 x 65 cm Sandaczyk 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Dzisiaj prawie wszystkie łodzie wypłynęły, szczupaczki i sandacze w okolicy wymiaru i niżej, ogólnie klęska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Dzieje sie cos? biere jakos ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefaspirit Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Byłem wczoraj pospinigować z łódki. Na pawie 5h pływania jeden szczupaczek 53cm. Na wodzie było ok 20 łodzi- głownie na żywca- Nie widziałem żeby coś łowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Jest juz lód żeby polowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Jak wygląda sytuacja z lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 jak może na świerklańcu wyglądać z lodem jak na innych stawach jest 5 cm . Dzisiaj byłem na brandce i lód słaby. Pamiętajcie że na świerklaniecu żeby wejśc, to musi pare dni dobrze mrozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 To odsłonięta woda więc wiem że może być ciężko, teraz ma trochę być mrozu więc może w weekend by się udało wyskoczyć, na rogozniku oddalonym o 7km już siedzieliśmy ale to trochę inny typ wody. Znasz dobrze brantke ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Znam ,siedze na Brandce dość często .Można połowić dużo płoci -jaż z zarybienia jesiennego bierze ,leszcz jak sie wie gdzie siąść i okoń . Dobry zbiornik... Jednak wracając do świerklańca ,to też bardzo dobry zbiornik ,jednak trzeba poczekać na dobre kilkudniowe mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Jesli chodzi o kozłową to mogę wrzucić parę wskazówek, chociaż ta woda z roku na rok niszczeje i stan głębokości ulega co chwilę zmianie, jeżeli chodzi o brandke to interesuje mnie populacja amura i karpia, wiesz coś może na ten temat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Nie jest tajemnicą że padło tam klka sztuk pod 20 kilo w tamtym roku .Łowiono i nęcono z wyspy . w tym roku jest juz zakaz używania pontonu na Brandce ,ale ryby te duże pływają dalej . Często karpiarze robią zasiadki kilkudniowe i maja efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Właśnie rozmawiałem z gośćmi którzy złowili kilka tych dużych amurów ale wyglądali mi oni na ludzi którzy wolności rybom by raczej nie wrócili. Może w tym roku się tam wybiorę na zasiadke. Szkoda że te pontonx znieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi