ruhh Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Można wejść na lód? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 witam jak na kozlowej siedza juz od strony wymysłowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 witam panowie i panie napiszcie gdzie od wymysłowa mozna posiedzieć za węgorzem byłem ostatnio i przez noc 7 leszczyków przedział 31-40 i jeden karpik 39 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Koledzy jak tam na Kozłowej po pierwszym wypadzie na Sandacza w tym roku ???? mnie odstraszyła pogoda nie lubię jak mi po karku ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wluczykij Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Które miejsca zbiornika polecicie na okonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thoorgall Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 nocka na Kozłowej i totalna lipa ..... wodzie syf żur woda podniosła się o metr ryba nie skłonna do współpracy nikt na stanowiskach w pobliżu nic nie wyciągnął jednym słowem Brynica i deszcze zrobiły swoje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 niestety moje przewidywania się sprawdziły. Ale spokojnie, jeszcze czasu dużo, na wypadzik się umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Nocka z soboty na niedzielę z łodzi oczywiście Pogoda dopisała Fakt woda się podniosła o ok 40 cm w pionie , straszny syf pływa Efekty dwa pistolety pod 50 cm i jeden miarowy 56cm były jeszcze dwa brania ale ryby poszły w zaczepy. Sandaczowanie zostało rozpoczęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Witam z czwartku na piątek byłem od strony Wymysłowa jedna wędka na sandaczyka a druga zabawa z leszczykami efekt to jeden sandaczyk 56 cm i sporo leszczyków w przedziale 25-53.Moim zdaniem to efek nawet niezły patrzac na to co pogoda wyprawia.pozdrawiam i dziś również sie wybieram na nocke z kolega powedkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefaspirit Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Nocka z soboty na niedzielę z łodzi oczywiściePogoda dopisała Fakt woda się podniosła o ok 40 cm w pionie , straszny syf pływa Efekty dwa pistolety pod 50 cm i jeden miarowy 56cm były jeszcze dwa brania ale ryby poszły w zaczepy. Sandaczowanie zostało rozpoczęte Piotr na spining czy grunt? Czas wolny mam ostatnio tylko w nocy więc myśle o takim wypadzie spiningowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 I kolejny wyjazd na nockę z łodzi zaliczony Pogoda rewelacja dla nas - dla sandaczy niekoniecznie Dwa pierwsze brania 21 i 21:30 - zameldowały się pistolety ok 40 cm Cała pozostała część nocy upłynęła spokojnie i leniwie Kolejne branie o 4:45 syn holował sandacza w rozmiarze dobre 70cm był dwa razy koło łodzi ale jak to często bywa brak wpraw spowodował odjazd bezpośrednio w kotwicę i sandaczysko się uwolniło. Kolejne branie o 5:15 tym razem ja wyciągam sandacza 60cm . Do godziny 8:00 nic się więcej nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Piotrze, łowisz spławikiem czy gruntówką? Żywcem czy trupem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Tylko żywiec , na spławiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Byłem wczoraj porzucać z brzegu, ale bez efektu. Sporo łódek pływało w północnej części zbiornika, tam gdzie w sobotę była niebieska łódka nie było żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Byłem jedyny na niebieskiej Od 18 w sobotę do 8 rana w niedziele zmieniałem 3 razy miejsce Pływam nawet w ciemnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefaspirit Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Pływałem dzisiaj w nocy za mętnookim ale ze spinem (21.30-6.00)- niestety bez brania. Ale same okoliczności -ciepła księżycowa noc, odgłosy na wodzie pobudzające wedkarską wyobraźnie- bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 witam jak tam od wymysłowa siedzi ktos szukam leszcza podpowiedzcie cos pozdrawiam tomek z zabrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 A jak tam woda zielona zakwitnięta jeszcze,czy powoli odpuszcza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 witam!panowie jak sie ma sprawa z drapieznikiem?od nie pamietych czasów mam wolna sobote wiec planuje sie wybrac!ktos cos podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Nocka zaliczona efekty raczej marne Na 5 osób tylko trzy brania jeden sandacz wyciągnięty 52cm /mojego syna/ , kolejny zerwany na zaczepie przy łodzi ten miał być mój I kolega zaliczył odjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 wydaje mi sie ze lepsze efekty poki co sa za dnia!bynajmniej tak mi sie wydaje po obserwacji!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Kolejna nocka zaliczona Syn po raz kolejny pokazał kto tu dowodzi i zaliczył węgorza 90cm Ja tradycyjnie jeden odjazd i żywiec zabrany przez drapieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Będzie możliwość jutro wypożyczyć łódkę po zawodach? Od której jeśli się da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 ciekawe jak wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Byłem w sobote na kozlowej i miałem przyjemniość rozmawiac z straża rybacka i mówili że jest całkowity brak efektów to była 11 godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi