samum Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 Pytanie raczej do andyego64 co myslisz o zbiorniku Słupsko? Powiem szczerze, ze nie spodziewalem sie tam takich rybek. Karasie i liny po 30-40 cm. Gosciu przy mnie wyciagnol sazana ponad 9kg. Apolozenie zbiornika super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 byłem tam raz ze spinem na jesień w tamtym roku, padło kilka szczupłych większość bez wymiaru goście mieli siaty w wodzie, ale sama drobnica, auto musiałem zostawić koło tej ogrodzonej budki ponieważ nie wiedziałem jak tam podjechać, ale po małym wywiadzie z miejscowymi pokumałem co i jak ogólnie to zbiornik ciekawy, chociaż trochę śmierdzi , ale nie ma co się dziwić ponieważ ile minęło 3-4 lata jak jest zalany z tym sazanem to mnie zastrzeliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Czesc! Czy był ktoś ostatnio na Słupsku? Bierze coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 19 Maja 2007 Autor Share Napisano 19 Maja 2007 brac bierze i to niezle. Jade tam na nocke w tygodniu. Male pifko, grillek bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 21 Maja 2007 Autor Share Napisano 21 Maja 2007 Ma ktos ochote jutro(22 maj) sie wybrac? Mżliwość zostania na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 a ja dziś zadzwoniłem na 112 w sprawie kłusoli na tym zbiorniku co tam się dzieje to się w pale nie mieści linki po 15cm. niewymiarowe karpie w siatach, ludzi w trzy dupy i prawie same kłusole normalny horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 witam po dluuugiej nieobecnosci. Jestem pod wrażeniem tego zbiornika, jak piszecie w wiekszosci miejsc nie bierze, a tu co rzut to branie. W czwartek miałem 4,5 kg karpia , ok 30 karasi miedzy 25 a 45 cm i 12 linów ok 30-35 cm. Większość wróciła do wody , ale kilka skonsumowała żonka . Nie było wyprawy by nic nie złapać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 samum, opadnij z euforii na Rzeczycach tak samo biorą, a nawet i lepiej teraz pomyśl skąd ta ryba się tam wzioła jest sum, sazan po 8kg., karaś do 1,5kg., a o okoniu po 35cm. nie wspomnę, z zbiornik raptem 3-ci rok jak zalany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 Zgadza sie , że 3 rok jak go zalali . Przedtem było tam kilka mniejszych, które połączono. Więc rybki miały się gdzie uchować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Więc rybki miały się gdzie uchować. taaa, i sazan sie wytarł w tamtym roku to miejscowi tylko linki łapali i to takie po 15cm. nie było mowy o takich karachach, a o reszcie nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 byłem dzis pierwszy raz na tym zbiorniku. położenie naprawde piekne rybek niestety nie widziałem. siedzieli też obok wędkarze i oni też nie mieli nic widocznie nie ten dzien wybrałem ale jak ktos tam łowi często to proszę o cynka napewno z usmiechem tam wróce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Od jakiegoś czasu wiem że są odłowy sieciowe na zbiorniku "Dzierżno duże" przez nasz kochany zwizązek PZW i co za tym stoi? to już tylko się domyślcie a jako ciekawostkę dodam że przyłapali tam firmę zajmującą się wydobywaniem mułu z dna na 16 ton wykłusowanej ryby, jak tak dalej pójdzie to niestety będziemy mieli następny jałowy zbiornik w naszym okręgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 No to ja mam chyba "pecha" kazdy wypad na Slupsko zaliczam do wspanialych. Wracam wypoczety, zrelaksowany i z rybka. Nawet zona zlowila tam juz 4 karpie po 2-3,5 kg,a jest poczatkujaca. Ja w tym roku na 4 wypady mialem 2 karpie 7 linow szczupaka , karasi cale mnustwo i malego suma. Polubilem ten zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 samum ja to pewnie mam pecha moze poprostu nie trafiłem na dzień albo miejsce ciu...... łowiłem zaraz na wiezdzie drugie stanowisko przed tymi dębami może ktoś podsunie jakieś dobre miejsce to sprawdze bo zbiornik naprawdę ładny pozdrawiam http://haczyk.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 samum ja to pewnie mam pecha moze poprostu nie trafiłem na dzień albo miejsce ciu...... łowiłem zaraz na wiezdzie drugie stanowisko przed tymi dębami może ktoś podsunie jakieś dobre miejsce to sprawdze bo zbiornik naprawdę ładny pozdrawiam http://haczyk.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon10.gif prawdopodobnie w przyszlym tygodniu zrobie jeszcze jakis wypad to dam ci znac. moze razem sie wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 jak tylko znajdę trochę czasu to z przyjemnością wyskocze na to łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del_SOL Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 panowie jak tam trafie jadąc od mysłowic... ?? nie bardzo wiem jak sie kierowac.. Za ewentualna pomoc z gory dzieki Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepol1989 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 wjezdzasz na A 4 w kierunku wroclawia zjezdzasz na pyskowice jedziesz prosto i pozniej na toszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 panowie jak tam trafie jadąc od mysłowic... ?? nie bardzo wiem jak sie kierowac.. daruj sobie ten zb. łowisko ma góra chyba z 5 lat a w pierwszym roku po udostępnieniu go gościu wyszrarpał 8kg. karpicha, a karachy w pierwszym roku pływały takie prawie po 40cm. i to norma była, znam gości co w latach świetności brali ponad 20kg rybki, no cóż płacimy składki, teraz gumofilce cały zapas wyrąbali i woda martwa, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del_SOL Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 woda martwa, szkoda juz martwa?! jak widze tych miesiarzy to mi sie wszystkie noze w kieszeniach w skrzynkah i wdomu otwieraja.. Musi chyba jeszcze ze 30 lat minąc zanim ta stara, szara, komuchowska masa wymrze... i Ludzie zaczną w koncu rozumiec na czym polega wedkarstwo... osobiscie znam tylko paru wedkarzy, ktorzy z wypraw przywoza do domu jedynie zdjecia i smieci z łowiska... heh! jak na ironie zaden z nich nie ma wiecej niz 30 lat...?! Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 jak teraz koledzy wygląda sytuacja na słupsku bierze coś czy dalej nic ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepol1989 Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 podobno juz zaczynaja brac kolega wyciagnol 15 ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 podobno juz zaczynaja brac kolega wyciagnol 15 ostatnio dzięki kolego wyskocze w tym tygodniu napewno tam to dam znać jakie efekty były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 uwazaj na karasie, maja wrzody. podskocze w sobote zobaczyc czy cos bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 bylem w niedziele i trafilem okolo 15 karasi, najwiekszy jakies 28 cm, wiekszosc kolo 20stki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi