bialagora90 Napisano 14 Maja 2007 Napisano 14 Maja 2007 Witam Zastanawiam sie nad kupnem wedziska MIKADO GOLDEN BAY MEDIUM 2,4M 10-30GR, gdyz nie dysponuje duza gotowka a jako ze firma Mikado jest mi dobrze znana, wydaje mi sie ze ta oferta jest dobra, lecz chce znac zdanie ludzi ktorzy sie znaja na lowieniu, nie to co ja . Jezeli ktos moze cos polecic to poszukuje wedziska do ~80zl krutkie 2.40 i c.w. powiedzmy max 30 lub 25 (nie mam zamiaru lowic na niej jakis Potworow lecz male szczupce i okoniki, moze jakis opstrag bo czasem sie pokaze w okolicach Sanoka na sanie. Jezleli ktos ma jakies pytania prosze pisac. Pozdrawiam Bialagora ps. Jezeli ktos szuka cos podobnego to looknijcie. http://www.allegro.pl/item193925272_spining_mikado_golden_bay_medium_2_4m_10_30gr.html
Akino Napisano 15 Maja 2007 Napisano 15 Maja 2007 Kupiłem taki kijek ale 2,7 c.w. 10-35g. Kupiłam na Allegro od tego samego sprzedawcy. Wędeczka przyszła z uszkodzoną ostatnia przelotką ale sprzedawca wymienił bez kłopotu. Polecam tego faceta. Kupię u niego jeszcze kilka rzeczy. A wracając do tematu ... Wykonana ładnie i estetycznie. Była ze mną na rybach 10 razy. Na razie nie mogę powiedzieć złego słowa. Za takie pieniądze nie wymagajmy luksusu.
bialagora90 Napisano 15 Maja 2007 Autor Napisano 15 Maja 2007 dzieki wielkie Akino. powiedz mi jeszcze jak mozesz jest twarda czy miekka bo to ma dla mnie duze znaczenie jezeli mozesz to napisz. Ale i tak dzieki za odpowiedz Pozdrawiam bialagora
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.