robcio Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Więc ten słup jaka pełni role?? Wędkować możesz, więc czy to ważne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Słup był wstawiony jak był podział regionalny wód obecnie są porozumienia pomiędzy okręgami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 DZIEKI robcio, , Przemo1, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Łowi ktoś w okolicach miejscowości "Włyń"???? Da rade połowić tam płocie?? Bo mam zamiar wybrać sie w sobote na starorzecze do Małynia, jeśli nie przypasuje to własnie chce jechać w jakieś miejsce przed Jeziorskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Jakiś kilometr w górę rzeki powyżej miejscowości Warta można znaleźć obiecujące miejscówki- podmyte brzegi, zwalone drzewa. Natomiast starorzecze w Małyniu moim zdaniem jest przełowione, przynajmniej do czasu następnego zarybienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Małyniu moim zdaniem jest przełowione, przynajmniej do czasu następnego zarybienia... oooo rany, taką ochote miałem tam połowić, a już wszystko wybrane. Jakiś kilometr w górę rzeki powyżej miejscowości Warta można znaleźć obiecujące miejscówki- podmyte brzegi, zwalone drzewa. Nie bęzie to czasem cale zalane ,w Jeziorsku jest duzy poziom wody. Kurcze teraz nie wiem gdzie jechać, chciałem jechać z kolegą ktory nigdy nie był na rybach i nie chce zabrać go w bezrybne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie bęzie to czasem cale zalane ,w Jeziorsku jest duzy poziom wody. Warta na pewno wylała i z dostępem do wody ciężko będzie nie chce zabrać go w bezrybne miejsce W Warcie powyżej Warty są na pewno ryby ale trochę będziecie musieli pochodzic zanim znaajdziecie miejscówkę godną uwagi. Byłem w tamtych okolicach w ubiegłym roku przy okazji uczestniczenia w spinningowych zawodach wędkarskich i myślę , że aby znaleźć dobrą miejscówkę trzeba poświęcic trochę czasu. Wybierając się na jednodniowe wędkowanie, Warta powyżej Jeziorska nie jest moim zdaniem dobrym rozwiązaniem jeśli nie znacie tej wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Warta powyżej Jeziorska nie jest moim zdaniem dobrym rozwiązaniem jeśli nie znacie tej wody... Ze spinningiem jestem tam często.Racja żeby znaleść dobre miejsce trzeba pochodzić o to sporo. (Mam działke 12km od Jeziorska).Natomiast chciałem połowic na spławik, ponieważ kolega nie ma karty ,a na spina nie da rady we dwóch Może bedę cos kombinował z Bzurą koło miejscowośći Sobota.Pewnie też poziom jest spory, bo nie byłem tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Powyżej Warty na brzegu łódzkim są taż obiecująco wygladające starorzecza, ale nigdy w nich nie wędkowałem. Odnośnie Bzury, bardziej od Soboty polecałbym okolice Kompiny. W Sobocie rzeka uregulowana prosta i nieciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafibmw Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Mam pytanie odnośnie Jeziorska w którym miejscu na jeziorku najlepiej zasiąść na karpia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Znajomi to nęcą z łódek blisko tamy,ale takimi ilościami że ja nie z tej ligi, na raz wiadro 15 litrowe kulek z kaszą kukurydzianą ,wieczorkiem poprawka to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafibmw Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Witam. Czy nikt nie łowi na jeziorsku? Napiście co sie dzieje na tym jeziorsku lub za tamą? Wybieram sie jutro na rybki i nie wiem gdzie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 http://foto.onet.pl/52p1p,cxhlcs9uw393,u.html 19 wrzesnia byłem w porcie na Jeziorsku ,nie wolno spiningować to na spławik męczyłem okonie po 20cm ,złowiłem około 20sztuk wszystkie wróciły do wody.Woda nie ciekawa cuchnie, na brzegu pozostałości po kwitnieniu i jeszcze kontrola wędkarska,wszystko to razem do bani . Kolesie w nocy połowili widziałem karpie ,szczupaczka i mnóstwo okoni po 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 jutro za tamę na Wartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Już po, połowiłem płotek około 20sztuk slusznego wymiaru, liście opadły i co burdel nie samowity ,aż sie brzydzi siedzieć . Koniec z tym łowiskiem ja już tam nie pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 http://foto.onet.pl/52p1p,0w4b4c009wok,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Zobaczcie jeza rybo żerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 http://foto.onet.pl/52p1p,00u0qs088kkq,u.html Znów za tamą Jeziorsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Wie ktoś może jak jest z kleniem, jaziem czy brzaną na Warcie za Jeziorskiem? Chętnie połowiłbym tam na spinning te rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 kleń i jaź ystępuje , o brzanie nie słyszałem i nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Dawno nie bylo mnie na Warcie! Jak z ryba jesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Chyba zimą Ja już nie mogę doczekać się wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Zima jest w chwili obecnej, pytam przeszlosciowo. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Witam, Bylem za tama kilka razy w tym roku. W ub. tygodniu bylo calkiem fajnie. Niestety zatrzymali na tamie wode (prawdopodobnie ~9.01) i poziom na rzece spadl o jakies 0,5m. Przy "normalnym" stanie wody mozna bylo wyciagnac z wody ladne plocie, a teraz na palcach jednej reki mozna by policzyc te, ktore mozna nazwac "ladnymi". Bierze w 90% drobna plotka. Poza plotkami trafia sie sporadycznie malutki leszcz, ktory sie zaczepia najczesciej za wszystkie mozliwe czesci ciala poza pyskiem. Widzialem z daleka jeszcze okonia i jazia - po jednej sztuce. Sytuacja ze znalezieniem miejscowki nadal jest ciezka. W week mozna zapomniec o znalezieniu miescowki przed laskiem, a nieraz i glowki sa obsadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 WIELKIE DZIĘKI mieliśmy jutro jechać lecz za duży mróz na moim termometrze o 8rano było 12stopni. Do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi