Gość Anonymous Napisano 18 Września 2005 Share Napisano 18 Września 2005 Jaki kołowrotek spiningowy polecacie mam zamiar łowić w rzece cena do 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Września 2005 Share Napisano 19 Września 2005 Dozbieraj stówkę i kup Spro Blu arct albo Tica libra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 25 Września 2005 Share Napisano 25 Września 2005 Popieram Artecha jednak jeśli pozostaniesz przy tej kwocie 250 to poszukaj coś Dragona napewno coś sobie wybieżesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Września 2005 Share Napisano 27 Września 2005 albo tańszy model Spro lub Tica i podobno Okuma poprawiła się z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Poszukuję kołowrotka do połowu szczupaka (czasem okonia - ciężo). Niby tego towaru jest dużo ale......w tym natłoku wschodu nie wiem co wybrać. ABU już nie w Szwecji, Shimano chyba w wersjach droższych.... sam nie wiem. Planuję przeznaczyć max 300zł oczywiście jak będzie za 200 to też oki. Mniej chodzi o wygląd, nowości itp. bardziej parktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Przejrzyj ofertę Spro blu i red arct (czy jakoś tak) a także Tica np. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 a co to za firmy? (niby slyszałem, niby widziałem...) ale nie wiem kto to robi, to nasze krajowe? a shimano, dam, abu ? (tylko chyba wszytsko od Malezji po Chiny robione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 a shimano, dam, abu ? (tylko chyba wszytsko od Malezji po Chiny robione) nie da się ukryć a co to za firmy? (niby slyszałem, niby widziałem...) ale nie wiem kto to robi, to nasze krajowe? Spro Holenderskie a Tica nie wiem ale pewnie coś ze wschodu. http://www.spro.nl/ http://www.ticaglobal.com/ jest jeszcze ryobi http://www.ryobi-fishing.com/ http://www.wedkarskiezakupy.pl/shopping/product_enlarge.php?id=7&si=7e72bd6d3f7ad3127f16dc91dd126dd0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 a co to za firmyPoczytaj w wątkach o kołowrotkach to się dowiesz .tylko chyba wszytsko od Malezji po Chiny robione Masz wyjście ,zamów Van Stala ,robiony w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 zdaje sobie sprawę, że wiele jest robionych na wschodzie (rozumiem,ze im się opłaca). Szukam kołowrota bardzije niezawodnego niż wizualnie dobrego z bajerami, z mega duperelami. Używanego się boję (wiadomo, może ktoś zajeżdżał tylko sandacze, szybkim oraniem po dnie). Nie wiem już sam. A może ,,nasz" Dragon z wyższej półki? a może są jakieś perełki w shimano? a ABU oprócz mulitków chyba nic nie ma Może ktoś pomyśli ale wybrzydza..... ale poważnie teraz biorę w sklepie do ręki kołowrotek za kilkaset złotych i napis firmy jest nawet niechlujnie wklejony, plastik ma jakieś końce od formy, a metal choć się nieraz błyszczy czasem krawędzie ma jak noże (wewn, częsc szpuli). Poporstu jeszcze kilka lat temu, kupując kołowrotek, może nie był on jak jego koledzy z wyższej półki takie świetny ale jako najniższy model był niezawodny. A dziś, szukam już w średniej i wyższej klasie i wiele z nich pozostawia wiele do życzenia. Naprawde nie wiem co wybrać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Polecę Ci ten kreciołek Daiwa Exceler jest dostępny za ok 300-350zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 wygląda solidnie, podoba mi się. Cos wiadomo na temat jego jakości (o produkcje nie pytam, w Japonii chyba nie jest robony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Masz wyjście ,zamów Van Stala ,robiony w USA.Słuchaj, maniek dobrze radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 a robi RYOBI ZAUBER 3000 czy SPRO ? Spro ma model mellisa czy jakos tak za ponad 500!! szok (ale coś powątpiewam czy aby dużo leszy od blue) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 zostają dwa - SPRO blue.... - Ryobi Zauber... co Wy polecacie? Muszę je ,,pomacać" ale z miłą chęcią poznam wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 Ze Spro wybrałbym red...., a co do Ryobi to zwróć uwagę że wsystkie blu arcty, team dragony j jeszcze kilka innych modeli to kopia Ryobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 zwróć uwagę że wsystkie blu arcty, team dragony j jeszcze kilka innych modeli to kopia Ryobi A jak wszyscy wiemy nie kopjuje sie bubli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 jak się czyta prawidłowo Ryobi ? (możecie zapisać fonetycznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Chciałbym od was uzyskać radę.Kolega kupuję kołowrotek do 300zł i ma tyle kręciołków do wyboru , że jest zakręcony.Może Blue Arc?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Za te pieniadze to chyba najlepszy wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 To zależy do czego go będzie używał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 To zależy do czego go będzie używał. spinning (szczupak,sandacz i okoń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Może Blue Arc?? A może Red Arc ? Albo Ryobi Zauber ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 A jak by dopłacić i kupić Shimano 2500 Super-GT ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 zero za 300zł. masz już Shimano Super GT. Ja kupiłem u znajomego dużo taniej tylko model 1000. Konkretniej kosztował 230zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi