_barti_ Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Witam! Tutaj wstawiajcie fotki waszych pudełek z gumami, blachami itp. Oczywiście bardziej chodzi mi o zdjęcie przynęt czyli z wewnątrz. Ja narazie nie mam się czym pochwalić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 nie ma nikogo no to ja jako pierwszy na odstrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 nie ma nikogo no to ja jako pierwszy na odstrzał Kurcze andi64 a to żółte kolczaste pożyczyłbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 Chodziło o twistery,rippery... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 a to żółte kolczaste pożyczyłbyś Oj widać wie kobita co dobre Chodziło o twistery,rippery... Wakacje idą i Andiego "pudełko z gumami" jest bardziej na czasie. To, o których gumach rozmawiamy w temacie bo przyznaję, że się troszkę pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 no to ja jako pierwszy Jesteś gość Andi Ale naszemu młodemu koledze bardziej się przydadzą póki co zdjęcia twisterków, ripperków i reszty gumowego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 fotki waszych pudełek z gumami, blachami Aż strach pomyśleć jak andi64 wklei fotkę swojego pudełka z blachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Witam trochę pożartowaliście a teraz do roboty, oto moje pudełeczko jedno z bardzo wielu jakie posiadam na stanie, o niektórych już prawie zapomniałem a to jakoś mi najbardziej pasuje a i wyniki na te przynęty mam nie najgorsze. wszystkie wobki mojego autrstwa za tymi klenie i okonie szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 No fajna kolekcja... Fajne ci wychodzą. Musze popróbować strugać woblerki.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Duzo jeszcze nie mam, ale coz: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2007 eee Tomek.. chciałbym mieć też takie pudełeczko z taką zawartością a te na prawo w górnym pudełko , odrazu z brzegu... takie długie gumy to co to jest? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Tomek_N pudełeczko już jest ok. Tylko nie rozumiem czemu tam same wielkoludy ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Tylko nie rozumiem czemu tam same wielkoludy Bo zapewne takowe ma zamiar łowić Jam mój aparat wróci z naprawy to też coś pstrykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Senkos´y Znajdziesz np. tutaj, na dniach bede probowal: http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=senkos&category0= A tak sie tym lowi (przyklady, bo jest mnostwo mozliwosci) : Splitshot Rig Wacky Rig Texas Rig lub na Offset - Hook´u Taki haczyk...zalozony tak: Tylko ze to jest akurat Texas Rig, a w Offset Hooku Unweighted nie mamy zadnego ciezarka, o ile sie nie myle. Znam te przynety od tygodnia, wiec zadnej gwarancji Pozdrawiam Wbij sobie te rozne mozliwosci w Google a na pewno znajdziesz co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 14 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2007 No dzięki za odpowiedź... musze o tym poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Tomek_N fajnie ta przynęta pracuje. U mnie okonie na pewno za nią by szalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Nie tylko u Ciebie Maciek Niby mniejsze, bo te sa niestety troche duze (dostalem za free), sa killerami na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 14 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2007 A co głównie łowisz na spining? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Ktoś jeszcze chciałby pochwalić się swoim pudełkiem z przynętami, czy temat został wyczerpany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Ktoś jeszcze chciałby pochwalić się swoim pudełkiem z przynętami, czy temat został wyczerpany? Ja chcę, tylko czekam na aparat który nie bawem wróci z naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Ktoś jeszcze chciałby pochwalić się swoim pudełkiem z przynętami, czy temat został wyczerpany? Ja nie mam się czym pochwalić bo przynęty mam w pudełku po "patyczkach higienicznych" więc foty nie będzie bo wstyd; jak zamienię na pudełko o rozmiar większy (nie ten na 200szt. patyczków) to nie omieszkam się pochwalić A tak poza tym to jednak sądzę, że temat nie jest wyczerpany, jedynie trzeba czasu na foty i ich wklejanie, a to tylko z tego względu, że większość na rybach lub/i też: czekam na aparat który niebawem wróci Tak więc sezon w pełni, czekajmy na zawartość pudełek i na nowe zakupione zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Korzystając z chwili posiadania cyfrówki załączam zdjęcia mojego pudełka. Jest to pudełko dwustronne. Na zdjęciach obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2007 No kolekcja całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 To i ja zamieszczę fotki tego co mam zawsze w bagażniku. Taki niezbędnik. Jak znajdę czas i chęć to zrobię fotki piwnicznych zapasów Przepraszam za jakość zdjęć, mam słaby aparat. chętnie dostane od kogoś w prezencie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi