Damianoooo Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6cfab4023cdf7cb.html Mój skromny arsenał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 a oto moje zabawki... nie powiem, zeby wszystko miescilo sie w jednym pudelku i troche ciezko sie z tym wszystkim poruszac. ciag dalszy nastapi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 bifa imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 @bifa widzę, że używasz "wiertełek" - jak efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 jesli to chodzi o te rozemeijerki z 1 foto to jak do tej pory zadne...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Ato moje skromne podelko a drugie w plecaku w aucie lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C33lly Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Oto mój bardzo skromny arsenał ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 brakuje tu kilku pudelek z paprochami, jednego z gumami i jeszcze jednego z pol kilogramem blach. to po dzisiejszym sortowaniu "odpadow" po 400tnej gumie przestalem liczyc. gum mam ok 500 wobkow cos kolo 50 i blach cos ponad 100. od roku nie licze tego kupuje nowe zrywam stare i tak to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 grzechuce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 grzechuce, widze ze jest co zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 DAWID, jesi chodzi to co najmnniej 2 razy tyle zerwalem ale gdzie sie przynety urywa tam jest i ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 część II ciąg dalszy nastąpi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 małe, zimowe zbieractwo: Teraz tylko trzeba jeszcze to wepchnąć do torby wędkarskiej, gdzie i tak już jest mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Witam:) To moje skromne zaopatrzenie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boltimor Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Mój zestawik:) jeszcze trzeba go troche uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTRONAUTA123 Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 A to moje przynęty , dopiero zaczynam przygodę ze spinem i w niedalekiej przyszłości mam zamiar kupić około 30-40 kopyt w różnej kolorystyce.. A i zpomniałem ... mam jeszcze całe pudełko (40 sztuk) paprochów na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 To mój stale powiększający się arsenał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Czy to ostatnie opustoszałe pudełko to efekt ostatniej wyprawy? Chłopie Ty zainwestuj w dobry odczepiacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Nie to pudełko jest dopiero obsadzane przez moje rękodzieła a co do odczepiacza to też planuje sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Z czasem troszkę tych pudełek się nazbierało. Woblery są oczkiem w mojej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Winko, fajna prezentacja i pokażna kolekcja przynęt wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Supersobi napisał/a: Winko, fajna prezentacja i pokażna kolekcja przynęt wędkarskich Dziękuję Nie do końca mi ta prezentacja wyszła tak jak bym to teraz chciał?! Ale to zawsze tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi