krzysiekj24 Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Czy sytuacja się już poprawiła w Świnoujściu? Mamy już lipiec może warto się wybrać na okonia lub leszcza nad Bałtyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Dołączam się do pytania . A poza tym może ktoś wie gdzie w rejonie świnoujścia/dziwnowa można połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekj24 Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Jk tam wędkuje ktoś w świnoujsciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekj24 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Chyba wszyscy w świnoujsciu na rybkach sobie siedzą i nikt nie odpisuje dajcie znać czy warto jest teraz do was się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekj24 Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 dajcie znać na priv co tam slychać w Swinoujsciu obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 A czemu na priv a nie w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekj24 Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 może być na stronie jednak już dłuższy czas nikt nie odpowiada a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 A czemu na priv a nie w temacie? Bo kolegi wcale nie interesuje Twoje zdanie, tylko linkowanie swojej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 witam, panowie dajcie znac czy juz skubie okonek bo w zeszłym roku o tej porze juz ładnie skubał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Właśnie wróciłem z Ubotów i słabo. Małe i mało, czasem i godzina bez brania. Ludzi trochę było ale duża rotacja bo niby już powinien brać a tu kicha. Jak ktoś nie wie to Kanał Piastowski a przynajmniej jego wschodni brzeg jest odbudowywane nabrzeże, usypali wał ziemny, przykryli włókniną i obsypali kamieniami. Kamienie jak widziałem nawet 10-15m od brzegu koparka układała więc można zapomnieć o łowieniu na grunt raczej, kamienie bardzo ostre. Kończą właśnie ostatni odcinek na wysokości basenu ubotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Witam, ok dzięki za info, pytanie jeszcze może kolega wie jak sprawa wygląda w mieście w zeszłym roku ładnie skubał na krabika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Nie mam zielonego pojęcia, nie łapałem w mieście do 20 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 ok dzięki za info, w weekend planuje tam uderzyć wiec jak wrucę to dam znać jak sprawa wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 witam, byłem w niedziele na basenie północnym i kicha totalna czepiały się tylko jazgary i małe okonki w miescie natomiast koło przeprawy z rana ok 2 godz troszkę skubał okonek później zero brań .Podobno morski okoń jeszcze nie wszedł wiec i na krabika także nie brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Dzięki za info kolego, jak coś będziesz wiedział nowego wrzuć na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Witam,czy ktoś się orientuje co łapią w Świnoujściu? Dziś jak przepływałem promem na drugą stronę to naliczyłem 16 łódek o wędkujących na brzegu nie wspomnę,takie oblężenie w tygodniu?musi się coś dziać. Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Pewnie to co zwykle, okoń idzie i dziadki muszą napełnić zamrażarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Byłem dziś i sprawdziłem osobiście,większość próbuje złapać sandacza a raczej wykosić,to jakaś masakra koszą bez litości za brzuch za ogon i wszystko do wora.(oczywiście nie wszyscy ale większość tak) Najbardziej zabolało mnie jak zobaczyłem scenkę która bardzo czarno wróży na przyszłe pogłowie sandacza i nie tylko a mianowicie:wędkuje na łodzi ojciec z synem i ojciec uczy syna sztuki wędkowania, ale jakiego wędkowania ,dobre pytanie,a mianowicie KOSZENIA!!! O ZGROZO!!!to już nie wędkarstwo a kłusownictwo połączone z mięsiarstwem,brak słów... Co z takiego młodego człowieka wyrośnie,wędkarz z zasadami?raczej nie! Łapią na podłużne ciężkie blachy,prawdopodobnie własnej produkcji dozbrojone w dwie kotwice sporych rozmiarów,blacha jest ciężka co skutkuje możliwością prowadzenia jej po dnie a raczej po grzbietach ryb które tam stoją. W innych krajach jest to nie do pomyślenia a złapany delikwent zostaje pozbawiony sprzętu wędkarskiego łącznie z łódką i silnikiem ale nie u nas!!! Wędkowałem od 7.30 do 12.15,złapałem 6 sandaczyków między 30 a 43 cm,wszystko bez wymiaru,oczywiście wróciły do wody Metoda-opad na główce 25g-30g,przynęty białego koloru skutkowały największą ilością brań. Ogólnie fajna zabawy tylko nie smak z powodu wiadomo jakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosek Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Trafia się gruby okoń im sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Komu się trafia ten duży okoń i sandacz,kosiarzom czy wędkarzom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Im... na 10 okoni i na 50 sandaczy trafi się wymiarowy... k.... nie wędkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 witam, byłem na weekend na ubotach i wiekszość to kosiaze którzy łowia na zarobek w sumie to im sie nie dziwie bo to jest jedyny ich zarobek na przetrwanie a rybacy na kutrach nie robią inaczej tak wiec to co robią jest kropla w morzu w tajemniczeni wiedzą o co jest grane . Oczywiscie nie popieram BO WEDKUJĘ DLA SATYSFAKCJII I 99% RYBEK WEDRUJE SPOWROTEM DO WODY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekj24 Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 czy jest jeszcze sandacz w świnoujsciu łapią coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos_90_zsw Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Witam, czy ktoś wie cokolwiek na temat łowienia miętusa w Świnoujściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 TERAZ ŁADNE SANDAŁY IDĄ I DUŻO OKONIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi