Brylu Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 witam mam zamiar kupić takie przyrząd jak w temacie do nęcenia kulkami proteinowymi,zakładam ten temat (mój pierwszy) ponieważ chciałbym abyście wyrazili swoją opinię ta ten temat,może sami posiadacie jeśli tak napiszcie wszystko co o tym wiecie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Dobra rzecz, ale nęcenie czasochłonne Po wyrzuceniu kilograma kulek bolą cię wszystkie mięśnie służące do ruszania ręką przez parę dni Pewnie przy regularnym nęceniu łapa się wyrobi, ale ja nie miałem okazji sprawdzić, bo na kulki dosyć rzadko łowię. Warunek dodatkowy kulki muszą być okrągłe i równe żeby dobrze leciały. Kupne zawsze takie są, z robionymi bywa różnie. A potem już tylko wprawa, nie jest to takie proste jakby się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 16 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2007 ka nie robie kul,kupyje i dzień przed nęceniem tylko wrzucam 150 sztuk,bo tak w dni powrzednie tydzień przed łapaniem to 40-50 leci,no to chyba jeszcze bardziej kobrą będe zainteresowany,a jak celność i zasięg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 no to chyba jeszcze bardziej kobrą będe zainteresowany,a jak celność i zasięg??Wszystko zależy od modelu ,nie napisze że im droższy tym lepszy ,ale coś w tym jest ,zaznacze że bardzo duże go doświadczenia nie mam ,ale rzucałem takimi taniszymi firmy nie pamiętam i faktycznie mordęga i w celnosci i odległosci i ilosci ,ale kiedyś nawet nie dawno zjawił się na "naszym" łowisku zawodowy karpiarz i miałem okazje porzucac dobrej klasy kobra i szok ,celna i daleko siężna tylko fakt ramie boli jak ktoś nie przyzwyczajony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 16 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2007 no ta która jest na wystawie w sklepie kosztuje 45 zł więc nie wiem czy to tanio czy drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1221 Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 To tak: Cobra,bardzo fajny sprzęt,rzuca się dużo dalej niż strzał z procy Moja rada: Nie kupujcie ,,cobry'' W sklepie hydraulicznym kupujcie rurę,tata kupował 1.20zł za metr,rurka ta powinna mieć np: 17.18,21 mm,to zależy od was. Kupujecie,docinacie,modelujecie. Bardzo świetnie się sprawuje. Jak by policzyć ,,robociznę'' (prawie wcale się nie napracujecie )To wychodzi około 10-15 zł. Do tego kuleczki z rollera,przy bez wietrznej pogodzie nawet 5 sztuk naraz,i poszedł Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Aby nie zakładać nowego tematu podepnę się pod ten. Mianowicie mam pytanie czy da radę kobrą powiedzmy o średnicy 16-18mm w miarę skutecznie nęcić ziarnami:kuku,groch itd czy nadaje się ona tylko i wyłącznie do nęcenia kulkami proteinowymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi