POTEJTO Napisano 19 Czerwca 2007 Napisano 19 Czerwca 2007 na początku lipca wybieram się do Finlandii, proszę o porady Cytuj
artech Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 Niestety nic nie wiem o połowach w Finlandii, ale chętnie przeczytam relacyjkę jak wrócisz Cytuj
Robal Napisano 20 Lipca 2007 Napisano 20 Lipca 2007 Bylem tam 2 lata temu niedaleko Rovaniemi, ogolnie zadnego wedkarza, pytalem sie mieszkancow, czy mozna polowic, to mowili, ze to czyjas wlasnosc. Za to jest mnostwo stawow hodowlanych, gdzie zlowilem lososia 1.850kg Cytuj
Finczyk Napisano 14 Sierpnia 2009 Napisano 14 Sierpnia 2009 Czy ktos zna dobre lowiska w okolicach Helsinek? Cytuj
spin Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Duża prośba do kolegów. Potrzebuję przepisy dotyczące wędkarstwa w finlandii przetłumaczone na polski, oraz wszelkie przydatne informacje o wędkarstwie w tym kraju. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
Lemiux Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Jest tutaj na forum jakiś wędkarz zaprawiony w Fińskich bojach ?? Mam kilka pytań i chciałbym się poradzić kogoś bardziej doświadczonego. Cytuj
irass0 Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Rzeczywiście mało jest w polskim internecie informacji na ten temat, a przecież sporo Polaków tam było i łowi fajne okazy. Może ten link coś Ci pomoże: http://www.zanderland.fi/licences/ Wprawdzie tekst jest po angielsku i dotyczy tylko regionu Tampere ale mam nadzieję, że to coś da, zawsze można wspomóc się tłumaczem w google. Cytuj
irass0 Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Sprawdziłem i okazuje się, że jest też polska wersja tej strony: http://www.zanderland.fi/licences/ No to teraz jestem pewien, że chociaż trochę pomoże. Pozdrawiam. Cytuj
Lemiux Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Byłem już na tej stronce jednak nie na wszystkie pytania znalazłem tam odpowiedz. Może mało kto stamtąd wrócił i dlatego jest tak mało opinii ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi