brt3 Napisano 4 Czerwca 2011 Share Napisano 4 Czerwca 2011 On nie wyginął tylko w ubiegłym roku nie brał.Taka sytuacja zdażyła mi się już 2 razy a pływam z 15 lat.Jest sezon że pyski mają pozaklejane:) Od 1 czerwca złowiłem już z kolegą 15 szt. Dziś 2szt. 55 i 53 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 On nie wyginął tylko w ubiegłym roku nie brał To dziwne bo ja znalazłem zupełnie inne informacje http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,ploc-wyeliminowala-sandacza,18309 Od 1 czerwca złowiłem już z kolegą 15 szt. I to jest najważniejsze W takim razie ja następnym razem zmontuję nad zalewem zestaw na martwą rybkę. Dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 On nie wyginął tylko w ubiegłym roku nie brał.Taka sytuacja zdażyła mi się już 2 razy a pływam z 15 lat.Jest sezon że pyski mają pozaklejane:)Od 1 czerwca złowiłem już z kolegą 15 szt. Dziś 2szt. 55 i 53 cm. A z brzegu jest szansa na sandacza ,czy tylko z łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt3 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 No ja łowię tylko z łódki.Ostatnie dni niestety na zero. Ale w porcie przy tamie na Starej Wsi znajomek czasem siada z filetami i udaje mu się.Oczywiście nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 Wybieram się w poniedziałek na noc na leszcza do Barkowic (na skarpę). Wędkował tam ktoś ostatnio? Jak z leszczem, ruszył się po tarle? Wszelkie info znad wody mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 3 dni od czwartku w Zarzęcinie dwóch wedkarzy połów w dzień i w nocy bardzo zmienna pogoda efekt na 4 gruntówki(kuku,biały robak) 5 brań i złowione 4 leszcze Żenada szkoda słów poprostu zakrawa o pomstę,Mielismy siedzieć do jutra ale zwineliśmy menele dziś bo szkoda czasu i nuda. Ogólnie strata czasu i nie polecam Sulejowa w minionych latach w tym samym miejscu duuuzo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelTM Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 To coś słabo koledzy dobieraliście się do rybek. Bylem z piątku na sobote też w okolicach Zarzęcina .Efekt ok 20 leszczy , 2 ok 1,5 kg ,3 ok 1 kg , a reszta w granicy 40 -70 dkg ,ale całą noc było chociaż co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Był ktoś ostatnio na betonach? bierze coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał74 Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Witam Trzy dniowy wypad na zalew-15 16 17 lipiec miejscowosc Barkowice zjazd koło Knajpy Róża Wiatrów 15 przyjazd koło godz 12 rozłozenie sprzętu itd,łowienie na cięzko federami,pierwsze branie kolo godz 17 mała Płotka ,18 z minutami piszczek wydał głos zaciecie pozadne na chaczyku ląduje Lin 27 cm ,całą,noc wedki zazucone robak biały kuku,pinka ZERO bran 16 pierwsze branie godzina 5 z minutami plotka 10cm,i tak do godziny 10-11 kilka małych niewymiarowych plotek,nastepne branie kolo godziny 17 zaczepił sie leszczyk 23 cm,wedki zucne na noc do godziny 4 zero bran 17pierwsze branie tuz po 4 oczywiscie mala płotka,i tak do godziny 15 kilka małych rybek,drapieznika nie widac zeby buszował,cisza nad wodą tak jagby nie było w niej ryb Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Woda pewnie zielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał74 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Woda była ok zero zieleni ale to tylko dzięki delikatnemu wiaterkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Jak z leszczem na sulejowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaza92__ Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 witam byłem nad Zalewem Sulejowskim od 26 do 30 lipca...pierwszego dnia i drugiego praktycznie nie łapalismy gdyz padało...w dzien brała sama płotka i krasnopiórka (wzdręga)...dopiero 28 lipca była ladna pogoda, wiec sprobowalismy w nocy...efekt na poczatku weszły same klepioki po 30 pare cm, a pozniej wielkie leszcze po 50 cm, praktycznie wszystkie jeden wymiar tylko jeden miał 52 cm:) wyjazd jak najbardziej udany, szkoda tylko ze drapieżnik nic nie brał...probowalismy złapac takze suma i sandacza, ale bez żadnego brania... cieszy to ze straz rybacka i policja ciagle pilnuja zbiornika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo667 Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 z której strony byłeś ?? i jakie przynęty jak można ??? i jak z dojazdem nad wodę ?? jest jakoś gdzie zaparkować ?? dzięki za info ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 witka!!!! panom, a w szczególności dla pań po fachu . lecimy na nocke ponoć woda niska ,wiaterek, burzowo,ciśnienie ma spadać napisze tak-byliśmy na cieszanowicach i poracha klapa ,brać bierze sum gigant karłowaty od białego, nie wspominając o czerwonym kuku,kończąc na trupku z płotki 10cm zatem jutro sulejów. napiszcie proszę czy na białą czy na drapieżnika pozdrawiam śfagier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Bardziej na biała bym sie nastawiał bo z drapieznikiem kiepsko w ktore miejsce jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 tradycyjnie okolice barkowic, słyszałem ze bierze leszcz, pogoda chwiejna, zaraz startujemy to sie okaże czy coś się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Działo się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 biała rybka ? jak by jej nie było.przez nocke 3 leszczyki malutkie na czerwonego 2 sumiki a na blaszke strzelił szczupaczek 60 cm ogulnie na mały plus pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 W ktorym miejscu byles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 konkretnie nie jestem w stanie tobie wytłumaczyć ,okolice barkowic tak tobie napisze ,przecie woda ta sama,na weekend planujemy wyskok dłuższy ,się okaże, powiadam żadne cieszanowice nie wchodzą w temat.pozdrawiam ja śfagier bez odbioru,nara.sulejów oazą spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Dzisiaj w Barkowicach "na skarpie"od 5.00 zero brań na gruntówki. Sąsiedzi, którzy schodzili z łowiska po nocy też bez brań. Ale po zmianie zestawów na spławiczek i pinki można było poćwiczyć płotki, zabawa fajna bo cos się działo Generalnie ludzie narzekali, że leszcze na Sulejowie w tym roku tylko wiosną dobrze współpracowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 jadziemy na borki na weekend. pozdrawiam pana edmunda z łodzi, coś pana nie widać na forum o sulejowie .jak zofiówka bierze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 http://www.wedkarstwo.gralik.pl/ edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 bronisławów piękna zatoczka vis a vis wyspy pięć gruntówek 3 wedkarzy od 04.00 do 12.00 jeden klapioczek i 3 płotki załamka przynęta to gwiazdeczki i kukurydza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi