kaczor69 Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Można popróbować na betonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Można popróbować Czyli to prawda że tam nikt na karpie nie jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Widziałem zdjęcia sztuk 10+ kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Był ktoś ostatnio nad Sulejowem? Ruszył się już leszcz? Doszły mnie słuchy, że w Barkowicach ładnie leszczyki brały w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Brały z piątku na sobotę. od 15 w piątek do 10 w niedzielę 9 leszczy max 52 cm, kilka płoci max 38 cm, wzdręgi max 33 cm, bolek 64 cm na cztery pinki, karpik 40 cm i takie tam pieprzoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Na dwie osoby oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Jak na Sulejów to faktycznie pieprzoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Brały z piątku na sobotę. od 15 w piątek do 10 w niedzielę 9 leszczy max 52 cm, kilka płoci max 38 cm, wzdręgi max 33 cm, bolek 64 cm na cztery pinki, karpik 40 cm i takie tam pieprzoty.Rybki połowiłeś na płytszej wodzie w zatokach ,czy raczej na głębszej w okolicach starego koryta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 raczej na głębszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebwedkarz Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Jak jest z dojazdem samochodem do wody w Barkowicach? Nie byłem tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Od 100 do 500 m od stanowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordadwt Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 W niedzielę na Zalewie kilka mini ploteczek. Kolega złowił na kanapkę biały z czerwonym leszcza 50 cm. Ogólnie mało sie dzialo. Łowiłem w mało wędkarskich godzinach 11-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Koledzy proszę o pomoc, gdzie najlepiej wybrać się na zalew ze spinem rzucając z brzegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Koledzy proszę o pomoc, gdzie najlepiej wybrać się na zalew ze spinem rzucając z brzegu ? od Zarzęcina w dół zalewu oraz okolice Smardzewic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak teraz wygląda zalew w okolicach Bronisławowa ? Bo słyszałem że 3 lata temu zalew w tamtych okolica zaczął zarastać. I jak jest z sinicą (czy kwitnie woda) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opal Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak teraz wygląda zalew w okolicach Bronisławowa ? Bo słyszałem że 3 lata temu zalew w tamtych okolica zaczął zarastać. I jak jest z sinicą (czy kwitnie woda) ? stary o tej porze "kwitnie woda"?? czyś ty oszalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak teraz wygląda zalew w okolicach Bronisławowa ? Bo słyszałem że 3 lata temu zalew w tamtych okolica zaczął zarastać. I jak jest z sinicą (czy kwitnie woda) ? stary o tej porze "kwitnie woda"?? czyś ty oszalał Chodzi mi o to jak było w tamtym roku czy dwa lata temu, bo ja tam dawno nie byłem. Głównie chodzi mi o to jak tam w okolicach Bronisławowa wygląda dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opal Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 dno piach ale od zarąbania małży ... często tną żyłkę no i zębate szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 dno piach ale od zarąbania małży No czyli prawie nic się przez te kilka lat nie zmieniło z tym że kilka lat temu dno zaczęło zarastać, ale skoro mówisz że teraz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Byliśmy z Robertem na zalewie -u bosmana- zatoczka piękna i głęboka . Było kilka brań, żadna rewelacja, jeden leszcz 1.5kg. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c38d711891303ee0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Panowie czy na Sulejowie są Jakies miejscowki gdzie mOzna by polowic na Odleglosciowke , bata 8-9 m Co sie dzieje obecnie na Lowisku , na co mOzna sie nastawiac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Patrycja....okolice Zarzęcina na odległościówkę ale lepiej na feedera piękne leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam wędkarską brać. byliśmy w miniony weekend w okolicach barkowic efekt 4 leszcze 2 ładne płotki ok 35 centów 4 liny od 25 do 37 centów oraz o dziwo karp 3 kilogramy z groszem jazda na pikerku niesamowita, nie pisałem (brak neta) dwa tygodnie wcześniej byliśmy to brały pięknie ale same liny zero leszcza . pozdrawiam wszystkich ale w szczególności mojego wiernego jedynego kompana co spawa przyczepy w PGR-ze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam pana Roberta z tomaszowa wędkować będziemy z wyspy w okolicach barkowic narazie czekamy na sygnał ze stanicy wędkarskiej kiedy dostąpne będą łódki ponoć przebudowa jakaś ? własnej jeszcze nie posiadamy ale pracujemy nad tym każde uwagi bardzo cenne . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opal Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 z Kaczorem byliśmy na nockę z środy na czwartek, kilka leszczyków największy 1,4 kg kilka krąpi jakieś mikro płoteczki.... Kilka zerwań (dzieki kaczucha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi