Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie opłaca się wydawać tyle na rod, tri poda.

Bardziej opłaca się robić samemu poda, cena samoróbki waha się od 50 do 150zł ;)

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 292
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
cena samoróbki waha się od 50 do 150zł
Ciekawe z czego? Jeżeli zrobisz mi rodpoda z nierdewki za 150zł na kształt DAM'a Eco to biorę :mrgreen: mogę dopłacić 50zł za dłuższe przednie nóżki :lol:
Napisano

hehe tak dobrze jeszcze nie ma :P

JA robię ze zwykłego metalu, już prawię zrobiony. Pomalowałem go podkładem i czarnym matem. Trochę wytrzyma.

Napisano

Zresztą nie jestem w stanie zrobić takich ugięć itpp. nawet nie mam migomata.

Zdjęcia mogę dać na pw.

Napisano

Oto mój wynalazek :mrgreen:

Może nie jest to cud techniki ale na pewno jest stabilniejszy od wielu Rod Pod-ów ze sklepów.

Nie jest jeszcze ukończony, gdyż zabrakło mi sprey-a.

Fotki:

http://imageshack.us/g/199/dsc09332m.jpg/

Sorka że nie wkleiłem ale jakoś nie chciały się wkleić :sad:

Proszę o komentarze odnośnie Poda.

Napisano

Profile stalowe więc ciężar spory , rozstaw duży co razem z wagą da dobrą stabilnośc,ale z tego co widzę to spory pokrowiec będziesz musiał zrobic bo nawet po złożeniu gabaryty będą spore jednakowoż robota solidna .

Gość Shaft
Napisano

Ja na rybki busem jeżdżę :) I mam 2 garaże więc nawet go nie składam :grin:

Gość Shaft
Napisano

To zależy od łowiska u mnie czasami muszę isć od auta 100-200metrów ale ja z ojcem dajemy rade :mrgreen:

• 2 weeks later...
Napisano

Witam.

Mam zamiar kupić w najbliższym czasie stojak na wędki.Do tej pory używałem podpórek które w ostatnim czasie zagneły w niewyjasnionych okolicznosciach.

Podpórki są troszke drogie...ostatnio płaciłem w sklepie 11zł za sztuke a potrzebuje 4 czyli koszt 44 zł.A znalazłem coś co wygląda tanio i obiecująco.

ROD POD firmy KONGER

http://allegro.pl/rod-pod-stojak-na-wedki-firmy-konger-i1708622746.html

Co o tym myślicie? wydaje mi sie ze warto to kupic zamiast podpórek poniewaz w gre wchodza rozne podłoża.

Warto to kupowacczy lepiej dolozyc i kupic cos innego?

Napisano

Chcialbym dobra jakosc w rozsadnej cenie najlepiej cos w granicach 100 zł ale jesli macie cos dobrego drozej to tez wchodzi w gre

Napisano

Chcialbym dobra jakosc w rozsadnej cenie najlepiej cos w granicach 100 zł ale jesli macie cos dobrego drozej to tez wchodzi w gre

Napisano

Jak za 100 złotych to lepiej kup sobie w miarę dobre podpórki bo poda na pewno nie kupisz za tą cenę.

Napisano

dzisiaj dostalem z ravenfishing swoje x2 centron hi pod

i coz...duzo plastiku ale jak za 200 pln to dosc solidny sprzet+duże mozliwosci ustawienia

czy nie rozleci sie za miesiac narazie nie powiem...ale jak ktos szuka rodpoda i ma okazje gdzies tego klamota pomacac to mozna spokojnie sie nad nim zastanowic.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam,

jakie macie opinie na temat tri poda jaxon pp-stk001.

Na cuda firmy anaconda mnie nie stać. A znowu jaxon uważany jest za badziew. Jak wam się widzi ten tripod :?:

ad1885e7d6a27af5.jpg

828087f6d1fe1c87.jpg

402960a3709a0558.jpg

A może polecicie mi coś do 250zl...

Napisano

SoV3re!gn, na prawdę odpuść go sobie jeżeli nie chcesz później na niego przeklinać. Ten tripod nie ma nic wspólnego ze stabilnością. Jeżeli jednak uprzesz się na niego to stałym zestawem współpracującym z nim są sznurki i śledzie.