Gość Shaft Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Nie opłaca się wydawać tyle na rod, tri poda. Bardziej opłaca się robić samemu poda, cena samoróbki waha się od 50 do 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 cena samoróbki waha się od 50 do 150zł Ciekawe z czego? Jeżeli zrobisz mi rodpoda z nierdewki za 150zł na kształt DAM'a Eco to biorę mogę dopłacić 50zł za dłuższe przednie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 hehe tak dobrze jeszcze nie ma JA robię ze zwykłego metalu, już prawię zrobiony. Pomalowałem go podkładem i czarnym matem. Trochę wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Zresztą nie jestem w stanie zrobić takich ugięć itpp. nawet nie mam migomata. Zdjęcia mogę dać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 To jeśli można ja poprosze o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 ok jutro wstawie:P Dziś już mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Oto mój wynalazek Może nie jest to cud techniki ale na pewno jest stabilniejszy od wielu Rod Pod-ów ze sklepów. Nie jest jeszcze ukończony, gdyż zabrakło mi sprey-a. Fotki: http://imageshack.us/g/199/dsc09332m.jpg/ Sorka że nie wkleiłem ale jakoś nie chciały się wkleić Proszę o komentarze odnośnie Poda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Profile stalowe więc ciężar spory , rozstaw duży co razem z wagą da dobrą stabilnośc,ale z tego co widzę to spory pokrowiec będziesz musiał zrobic bo nawet po złożeniu gabaryty będą spore jednakowoż robota solidna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Ja na rybki busem jeżdżę I mam 2 garaże więc nawet go nie składam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 To spoko ja muszę targac wszystko na grzbiecie więc gabaryty są dla mnie istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 To zależy od łowiska u mnie czasami muszę isć od auta 100-200metrów ale ja z ojcem dajemy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FSTR Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Witam. Mam zamiar kupić w najbliższym czasie stojak na wędki.Do tej pory używałem podpórek które w ostatnim czasie zagneły w niewyjasnionych okolicznosciach. Podpórki są troszke drogie...ostatnio płaciłem w sklepie 11zł za sztuke a potrzebuje 4 czyli koszt 44 zł.A znalazłem coś co wygląda tanio i obiecująco. ROD POD firmy KONGER http://allegro.pl/rod-pod-stojak-na-wedki-firmy-konger-i1708622746.html Co o tym myślicie? wydaje mi sie ze warto to kupic zamiast podpórek poniewaz w gre wchodza rozne podłoża. Warto to kupowacczy lepiej dolozyc i kupic cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Warto to kupowacczy lepiej dolozyc i kupic cos innego? Dołożyć i kupić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Dołóż i kup sobie jakiś lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FSTR Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Co byście w takim razie polecili i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Zależy jaki masz budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FSTR Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Chcialbym dobra jakosc w rozsadnej cenie najlepiej cos w granicach 100 zł ale jesli macie cos dobrego drozej to tez wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FSTR Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Chcialbym dobra jakosc w rozsadnej cenie najlepiej cos w granicach 100 zł ale jesli macie cos dobrego drozej to tez wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Chcialbym dobra jakosc w rozsadnej cenie najlepiej cos w granicach 100 zł ale jesli macie cos dobrego drozej to tez wchodzi w gre Jak za 100 złotych to lepiej kup sobie w miarę dobre podpórki bo poda na pewno nie kupisz za tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shivan Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 dzisiaj dostalem z ravenfishing swoje x2 centron hi pod i coz...duzo plastiku ale jak za 200 pln to dosc solidny sprzet+duże mozliwosci ustawienia czy nie rozleci sie za miesiac narazie nie powiem...ale jak ktos szuka rodpoda i ma okazje gdzies tego klamota pomacac to mozna spokojnie sie nad nim zastanowic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoV3re!gn Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam, jakie macie opinie na temat tri poda jaxon pp-stk001. Na cuda firmy anaconda mnie nie stać. A znowu jaxon uważany jest za badziew. Jak wam się widzi ten tripod A może polecicie mi coś do 250zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 SoV3re!gn, na prawdę odpuść go sobie jeżeli nie chcesz później na niego przeklinać. Ten tripod nie ma nic wspólnego ze stabilnością. Jeżeli jednak uprzesz się na niego to stałym zestawem współpracującym z nim są sznurki i śledzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoV3re!gn Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 oszolom87, to jaki mi proponujesz inny. Dodam, że na stojaku będą 2 wędki a nie 4... A jak ten wam się widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Zobacz Tripod Anaconda , Rodpod SPRO ,albo Hi pod X2 z czego te 2 ostatnie bardziej stabilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoV3re!gn Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 fahgrh, dzieki za propozycje, oglądalem je już wcześniej, ale mi chodzi o tri pod'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi