_KONRAD_ Napisano 23 Czerwca 2005 Share Napisano 23 Czerwca 2005 Mam pytanie. Czy nie wiecie gdzie mogę znależć wykaz okręgów PZW z którymi Łódź podpisała porozumienia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Czerwca 2005 Share Napisano 25 Czerwca 2005 najprędzej na stronie internetowej łódzkiego PZW sprubuj poszukać na głównej PZW: http://www.pzw.org.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KONRAD_ Napisano 25 Czerwca 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2005 Nie ma tam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Czerwca 2005 Share Napisano 25 Czerwca 2005 to chyba niestety będziesz musiał się przejść do siedziby, bo wątpię aby odpowiedzieli na meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KONRAD_ Napisano 25 Czerwca 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2005 Ok wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 to chyba niestety będziesz musiał się przejść do siedziby, bo wątpię aby odpowiedzieli na meila przeważnie ci, co w takich kołach siedzą na słowo "mejl" myslą, że to powszechnie używane przekleństwo; gotowi cię pobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Lutego 2006 Share Napisano 23 Lutego 2006 Może to coś komuś pomorze w rozwianiu problemu porozumień między okręgami.2006r /Kliknij TU/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom4 Napisano 4 Marca 2006 Share Napisano 4 Marca 2006 Wszystkie te stronki a propo porozumień z innymi okręgami sa dla mnie nieczytelne. Szukam porozumień zawartych przez PZW Opole i jakoś taką okrężną drogą dochodze do tego. Mieszkam w Gliwicach, ale częściej jadę w opolskie, bo tam lepsze są wody do uprawiania tego hobby. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kia1000 Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 cześć. też jestem z gliwic i mam taka prośbę -znasz jakieś stawy itp. gdzie można łowić bez karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Bez karty nie możesz łowić nigdzie, tak jak bez prawa jazdy nie możesz prowadzić samochodu. Chyba że chodzi Ci o pozwolenie, wtedy bez jego wykupywania możesz łowić na wodach za które nie potrzeba opłaty, najczęściej są to jakieś stawiki których nikt nie dzierżawi. Zawsze jednak musisz się upewnić kto gospodaruje wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Kia 1000 na wodach PZW możesz łowić wszedzie bez karty ale po wykupieniu składki dla niezrzeszonych ,która jest różna w różnych okręgach ,ale wszedzie wysoka . Cennik znajdziesz na portalu PZW ZG -składki na 2006r. Na wodach innych niż PZW o wysokości składki i regulaminie decyduje dany dzierżawca., i przeważnie karta też jest nie potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Jarek, szkoda że jesteś działaczem PZW, nie znając Regulaminu Amatorskiego Połowu Ryb. Cytat ze strony Związku: Warunkiem niezbędnym uprawiania wędkarstwa w Polsce jest posiadanie karty wędkarskiej, którą wydaje, właściwy dla miejsca zamieszkania, starosta po przedłożeniu zaświadczenia o złożeniu przed komisją egzaminacyjną PZW, właściwą dla miejsca zamieszkania, egzaminu ze znajomości przepisów ustawy o rybactwie śródlądowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Przepraszam wszystkich za pomyłke która szczególnie mnie nie powinna się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 NIe ma ludzi bezbłędnych. Natomiast sztuka jest się do błędu przyznać z otwarta przyłbicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 26 Czerwca 2006 Share Napisano 26 Czerwca 2006 Karta wędkarska potrzebna jest wszystkim (chyba , że ma się własny staw ) natomiast niekoniecznie trzeba być członkiem PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 WIEC NIE POTRZEBA ISC I PŁACIC W PZW TYCH ISC SKŁADEK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 ile razy można prosić/powtarzać wyłącz te wielkie litery, czy naprawdę nie rozumiesz co ludzie piszą? na uzębienie mi zaczynasz działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 wez przestan, zdenerwowałem sie i z tad te wielkie literki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Taha, fajny gość jesteś, lubie Cie, ale ... popraw sie, wiecej nie będę prosił, rozumiemy się P.s. I nie chodzi tu o caps lock-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 czytaliście na zakładce PZW podaną przez Mańka o porozumieniach ? Krakusy > mogą łowić jeszcze na wodach Tarnowskich i Kieleckich, ale taki Kielczanin może TYLKO u siebie i w Krakowskich, na Tarnowskie musi wykupic dodatkowe zezwolenia. Porąbane, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 a ja mam wykupiona karte i moge łowic na wodach : Katowice - Bielsko Biała - Częstochowa a gosc w pzw mi powiedzial ze moge łowic na całej polsce , wiec jak to cala polska czy te 3 okregi w koncu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Cała Polska ma chyba więcej okregów i nie radzę sprawdzać tego poza wymienionymi okręgami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 taha czy oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturDr Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 mi gościu z PZW powiedział, że mogę łowić w całej polsce do ukończenia lat 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 Jasne, że możesz łowić w całej Polsce ... pod warunkiem wniesienia stosownych opłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi